Apeks

«vENdetta» blir ny analytiker i Apeks

Den tidligere Source-proffen og CS:GO-profilen vender hjem.

Tor-Steinar Tangedal/Gamer.no

Apeks har annonsert at Halvor «vENdetta» Gulestøl vender hjem til den norske organisasjonen som Counter-Strike-analytiker. Til Gamer.no sier Gulestøl at han gleder seg til å komme i gang.

LES OGSÅ: Apeks slo fnatic på vei til finalen i storturnering

– Det er et veldig spennende lag med mye potensiale. En veldig fin blanding av spillere som utfyller hverandre meget bra, og har gode sjanser til å utvikle seg videre, forteller Gulestøl som har fått et godt inntrykk av den norske klubben.

Gjensyn med gamle kjente

– Det har vært gøy å få et innblikk av hvilke planer Apeks har for hele klubben, noe som er gøy å kunne ta del av. Så er det selvsagt morsomt å kunne jobbe med folk som Joakim og Pål, som man har kjent i drøye ti år nå også, forteller Gulestøl og sikter til Joakim «jkaem» Myrbostad og Pål «polly» Kammen.

Storturnering i vente

Apeks har gjort tingene sine skarpt den siste tiden og ligger for øyeblikket som nummer 35 i verden ifølge HLTV sin rangering. Senest i går imponerte de stort da de slo ENCE 2-1, og kvalifiserte seg til BLAST Spring Showdown, som spilles førstkommende helg.

LES OGSÅ: Nordic Masters gir oss en fin mulighet til å hevne oss.

I de første månedene er det tiltenkt at den tidligere Counter-Strike: Source-proffen skal analysere både motstandere og eget lag, før de skal evaluere om det blir videre samarbeid. Til Gamer.no kan Anders «aNdz» Kjær fortelle om stor optimisme.

– Ansettelsen var en del av en plan fra organisasjonen sin side, også ble vi sammen med laget enige om å teste med Halvor, forteller Kjær før han avslutter:

– Vi har veldig troa på samarbeidet!

LES OGSÅ: Fra NaVi til krigen.

Siste fra forsiden