777 Esports

– Nordic Masters gir oss en fin mulighet til å hevne oss

777 jakter plass i internasjonal storturnering og Gamer.no viser kampene.

Eivind von Døhlen/Good Game

Fredag starter Pelaajat Nordic Masters Spring 2022, der vinneren får en plass i den prestisjetunge Counter-Strike-turneringen Blast Spring Showdown. 777 fikk automatisk plass i turneringen ettersom de vant Telialigaen forrige sesong, og har med det en gyllen mulighet til å kvalifisere seg til en stor internasjonal turnering. Første hinder er finske KOVA.

Lagene møtes kun dager etter at KOVA slo 777 2-0 i Pinnacle Cup III. Det var en kamp der begge kartene var særdeles jevnspilt, og det endte henholdsvis 16-12 og 22-20.

Nå er lagleder Kristian «akEz» Kornbakk klar for revansj.

Eivind von Døhlen/Good Game

– Det blir en fin mulighet til å hevne oss etter å ha tapt mot dem nylig. Vi vet vi kan bedre og vi har alle intensjoner om å vise det. Det er best av én, noe som kan gjøre kampen litt "spicy", så vi har alle muligheter, forteller Kornbakk til Gamer.no.

Følg 777 sine kamper på Gamer.no sin Twitch-kanal fra 13:30 fredag.

Den regjerende Telialiga-mesteren er klar på at det mentale blir viktig.

– Hva tenker dere om de andre lagene i turneringen?

– Det beste laget er jo åpenbart Copenhagen Flames. DreaM har jeg ingen spesiell kjennskap til, og vi har ikke trent noe særlig mot dem heller. Forventer i alle fall å møte Flames i den avgjørende gruppekampen om vi kommer dit, avslutter Kornbakk.

LES OGSÅ: Norsk akademilag sjokkerte i amerikansk Counter-Strike-turnering

HLTV.org

I den andre gruppen i turneringen møter Håkon «hallzerk» Fjærli og Dignitas gamle rivaler i Hellslayers, som har med seg den tidligere Fnatic-duoen Jesper «JW» Wecksell og Robin «flusha» Rönnquist på laget.

777 sine kamper kan du se på Gamer.no sin Twitch-kanal med kommentering av Leon «Landor» Karlsen og Morten «zEves» Vollan fra klokken 13:30 fredag. Vi dekker også Håkon «hallzerk» Fjærli og Dignitas fra lørdag klokken 12:00. Søndag viser vi sluttspillet dersom 777 eller Dignitas er videre.

LES OGSÅ: 777 er Norges beste Counter-Strike-lag

Les også
Nordavind bytter navn til 00 Nation

Siste fra forsiden