Fact Revolution

Fact Revolution med ny kurs – Satser som utviklingsklubb

Det norske laget sikrer seg trener fra førstedivisjonsklubb.

Adrian «QZAN» Olsen er klar for å lede nysatsningen til Fact Revolution.
Jørgen Moe/Fact Revolution

Etter en god sesong i Telialigaens andredivisjon endte det til slutt med tap i opprykkskamp til førstedivisjon for Fact Revolution. Nå endrer laget strategi for sin videre Counter-Strike-satsing.

For å ta det neste steget har organisasjonen sikret seg Foxed Gamings Adrian «QZAN» Olsen som trener. Olsen gjorde en god figur hos «Revene» i førstedivisjon. Likevel velger han han å gå ned til andredivisjon for å satse på Fact Revelution sitt nye prosjekt.

Forbereder ny sesong i andre divisjon

Fact Revolution som tapte opprykkskampen sin mot Team Midgard er blitt et kjent navn i norsk e-sport og viser med denne ansettelsen alvor i kampen om å returnere til førstedivisjon.

Administrerende direktør i Fact Revolution, Simen Kjellevold Nygård legger ikke skjul på at det har vært et ønske i lengre tid å få jobbe med Olsen.

– Det føles bra og endelig få jobbe med «QZAN». Han er en trener som virkelig tar seg god tid med spillerne sine. Etter flere samtaler sammen er jeg 100% sikker på at vi har hentet inn riktig mann for at vi skal lykkes med den nye retningen vi har valgt for vår Counter-Strike-avdeling. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang, forteller han til Gamer.no.

Les også: Oilers kaprer supporterprisen

Det ble til slutt tredjeplass på Fact Revolution.
Utdrag Gamer.no

Vil bli en utviklingsklubb

Lagets nye trener forteller at lidenskapen for talentutvikling er sentral for avgjørelsen om å bli med i prosjektet til Fact Revolution.

– Jeg valgte å ta et steg ned nivåmessig for å gjøre det jeg liker best med Counter-Strike, å hjelpe å utvikle unge talenter med ambisjoner om å nå langt. Etter at jeg kom i kontakt med Simen, fant jeg fort ut at vi deler mye av de samme ideene. Vi ønsker begge at Fact Revolution kan stå frem som en klubb der unge talenter kan få lov til å feile og utvikle seg i det tempoet de trenger, uten å føle på presset om å måtte levere fra dag én, forklarer den nye hovedtreneren til Gamer.no.

Les også: Vikings til førstedivisjon - Stor nivåforskjell

Åpner for prøvespill

Fact Revolution sin lagoppstilling er enda ikke annonsert, men klubben skal allerede ha signert flere spillere som blir offentliggjort i nær fremtid. Klubben har åpnet opp for at spillere som ønsker å ta det neste steget kan få mulighet til å prøvespille. Interesserte spillere kan melde seg opp her

Les også
777 og Cleanteens kjemper om EM-plass i kveld

Siste fra forsiden