Den tredje utgaven av Supporterprisen

Oilers kaprer Supporterprisen

Den tredje utgaven av Supporterprisen havner vel fortjent i oljebyen.

Sterkt oppmøte for Oilers eSport.
Joakim Riise/Good Game

Til tross for et jevnt 2-1-tap i semifinalen mot 777 under Telialiga-sluttspillet, var det Stavanger-klubben som vant kampen på tribunene. Hjem til Rogaland tar de med seg 10 000 kroner som de beste supporterne under sluttspillet.

Gamer.no og Telialigaen kårer de beste supporterne på sluttspillet hvor stemning, støtte, slagord, bannere og ikke minst god trøkk er blant kriteriene som legges vekt på. Denne gang var ingen bedre enn Oilers.

LES OGSÅ: VOID klare for førstedivisjon - låner inn «Ruyter» fra 777

Super supportergjeng

God støtte og bra trøkk på tribunen.
Joakim Riise/Good Game

– For en seier for oss! Dette er helt rått Vi er stolte, takknemlige og uendelig glad for at vi klarte å mobilisere denne supre supportergjengen fra bredden vår i Einherjar, for å heie frem toppsatsingen vår Oilers, kunne daglig leder i e-sportsatsningen til Oilers, Hilde Gunn Ørland fortelle til Gamer.no.

Selv om gjengen fra Stavanger ikke fikk vist seg frem i finalen var både trykket og stemningen så sterkt levert at det var umulig å komme utenom dem. De fremmøtte kunne også bite seg merke til noen interessante kamprop som blant annet:

– Vi kan kjøpe Oslo hvis vi vil.

Det første e-sport-arrangementet for mange

– Dette var det første e-sport-arrangementet for veldig mange av oss, og vi storkoste oss fra start til slutt! Stemningen inne på Eldorado Esport var en opplevelse vi aldri kommer til å glemme, den var til tider elektrisk. Tusen takk for oss, takk for en opplevelse for livet og at vi i tillegg vinner sesongens Supporterpris! Vi vil gjerne få takke våre gode og trofaste samarbeidspartnere som kledde oss opp, tusen takk til Elkjøp Norge, Bouvet Og SFF Group, avsluttet en henrykt Ørland.

Dermed kan det bli spennende å se om premiepengene fra Supporterprisen går til å finansiere det fryktede oppkjøpet av Oslo eller om midlene blir brukt til mer fornuftige formål.

Gamer.no og Telialigaen ønsker uansett å gratulere Oilers med den tredje utgaven av Supporterprisen.

LES OGSÅ:Vikings til førstedivisjon - Stor nivåforskjell

Siste fra forsiden