Telialigaen CSGO VOID

VOID klare for førstedivisjon - Låner inn «Ruyter» fra 777 

De nyopprykkede har sterke ambisjoner før Telialigaens høstsesong.

Jonatan "Ruyter" Ruyter klar for VOID.
Joakim Riise/Good Game

VOID satte standarden med syv strake seiere og sikret opprykk til 1. divisjonen av Telialigaen. Selv med tap i siste runde var laget sikret både førsteplass og mulighet til å møte langt tøffere motstand til høsten.

Lagkaptein Johann «Saasinho» Saasen ledet VOID raskt til toppen av andredivisjon og hadde aldri noen ambisjoner om å gi tabelltoppen fra seg. Både VOID og Viking Esport fulgte hverandre tett frem til den fjerde ligarunden hvor VOID stakk av med 2-1 seier.

Vikings Esport tok andreplassen i ligaen og får gleden av å følge VOID opp til førstedivisjon, hvor lag som 00 Prospects, 777 Esports, Oilers eSports og Apeks Rebels venter.

LES OGSÅ: Apeks Rebels annonserer nytt lag

Sluttspill er målet

– Ambisjonene for neste sesong er å utvikle oss som spillere og laget som helhet! Vi har mye å jobbe med og starter endelig å identifisere hvordan vi vil spille Counter:Strike som et lag, forteller Saasen til Gamer.no

777 Esports kunne for få dager siden melde at de har inngått en låneavtale med VOID, der Jonatan «Ruyter» Ruyter. vil trene å spille kamper med VOID ut kontrakten hans.

– Neste sesong tror jeg for all del blir spennende, i alle fall for min del. Blir nok å være det Haris «H4RR3» Hadžić var da han ble med i 777, bare i Void, deler Ruyter.

VOID vil se slik ut neste sesong:

Vis mer

sj Johann «Saasinho» Saasen
sj Martin «Nasty» Garvik
sj Michael «miko» Akslen
sj Sindre «thomassen» Thomassen
sj Jonatan «Ruyter» Ruyter

Med førstedivisjon i boks åpner det seg langt flere muligheter for laget. Ikke bare vil de ha muligheten til å knive om sluttspill til høsten, men muligheten for internasjonale kamper og mer variert motstand.

– Ikke helt sikker på hva slags turneringer vi skal delta i. Vi blir jo ikke invitert til visse turneringer fordi vi er et «2 div lag». Men ESEA er det vi har fokus på ved siden av Telialigaen nå, for å få flest mulig officials inn, avslutter Saasen.

LES OGSÅ: rain første nordmann til å vinne major i CSGO

Les også
– En åpenbar nøkkelspiller for dem er vel «Marcelious»

Siste fra forsiden