Apeks Rebels fullfører ny lagoppstilling

Apeks Rebels annonserer nytt lag

Rebellene er klar med splitter ny femmer.

Ådne «sense» Fredriksen er eneste gjenværende medlem fra forrige lagoppstilling.
David Platlut/Apeks

Det norske talentlaget bekreftet i dag at de tar farvel med Even «H0land» Holand og Tobias «shyyne» Sæther. Inn for å fylle de ledige plassene i laget kommer fire spennende spillere.

Nye spennende navn

Dette er nye Apeks Rebels:

no Ådne «sense» Fredriksen
no Viktor «vHw» Høiby Wadman
no Sindre «Tapewaare» Ellefsen
no Tobias «berzerk» Bertelsen
no Patrik «Brave» Karlsen

Inn kommer Viktor «vHw» Høiby Wadman som tidligere denne måneden måtte vike plass i 00 Prospects, hvor han har vist en god figur over tid. Det norsk-svenske stortalentet forventes å bli en sentral del i den nye utgaven av Apeks Rebels.

I tillegg har rebellene plukket opp noen spennende navn med høyt potensial i Sindre «Tapewaare» Ellefsen, Tobias «berzerk» Bertelsen, og Patrik «Brave» Karlsen som alle har erfaring på høyt nivå i Norge.

Les også: Håvard «rain» Nygaard er historisk - Vinner PGL Major Antwerp

Apeks Rebels manglet fra før to faste spillere i laget etter at Preben «Trax» Martinsen og Steffen «SLY» Amundsen valgte å forlate laget til fordel for 777.

Klar for Rebels 2.0

Om den nye lagoppstillingen forteller Apeks Rebels' trener, Torbjørn «mithR» Nyborg, i en pressemelding at de nå har funnet en perfekt blanding av rene ferdigheter og talent.

– Når vi speidet, intervjuet, og signerte spillere til Rebels 2.0-prosjektet, så vi etter en god blanding av rått talent, men samtidig med matchende personligheter. For å bli suksessfull i arbeid med talentutvikling behøves spillere som er villig til å gå den ekstra milen, og som ikke er redd for å lære av sine feil. Vi ønsker spillere som ikke er redde for å si hva de mener og som er klar for å eksperimentere og ta risiko.

Pressemeldingen kan lese i sin helhet her.

Den nye lagoppstillingen vil gjøre sin debut denne uken i WePlay, hvor de møter Furia Academy. Lagoppstillingen vil ikke bli å se under sluttspillet av Telialigaen. Der kommer Rebels til å stille med blant annet Joakim «Jkaem» Myrbostad og Pål «Polly» Kammen.

Les også: Gamer.no og Telialigaen skal kåre de beste supporterne på sluttspillet

Les også
Apeks leverte varene - fire lag allerede så godt som klare for sluttspillet

Siste fra forsiden