Telialigaen: Runde 8

«jkaem» og «Polly» klar for Apeks Rebels 

Apeks-duoen gjør comeback i Telialigaen i jakten på sluttspill.

Apeks Rebels under sluttspillet til Telialigaen høsten 2021
EIVIND VON DØHLEN/GOOD GAMED

Det har vært vært knyttet spenning rundt fortsettelsen til Apeks Rebels etter at de i begynnelsen av april annonserte at Preben «Trax» Martinsen og Steffen «SLY» Amundsen hadde valgt å forlate Apeks Rebels.

I en Twittermelding kunne Apeks Rebels bekrefte at det er Joakim «Jkaem» Myrbostad og Pål «Polly» Kammen som blir å se i kveldens kamp.

Gamer var tidlig ute med å melde om de potensielle lagendringene hvor «jkaem» og «Polly» skulle fullføre Rebels sin lagoppstillingen ut sesongen. Ryktet er nå bekreftet.

Kamp om sluttspillplass

Det nærmer seg slutten av vårsesongen i Telialigaen. Med to kamper igjen å spille, er det kun seier og sluttspill som gjelder for Apeks Rebels.

Mandag 25. april

Utsatt - 00 Prospects - 777
18:00 - Apeks Rebels - Midgard
18:00 - Foxed - Metizport
18:00 - Bitfix - Wizard
20:00 - Oilers- Vanir

Se resten av kampene i terminlisten »

Det unge akademilaget står med tre strake tap i Telialigaen, mot henholdsvis Oilers, 00 Prospects og 777.

Apes Rebels er avhengig av en seier i kveldens kamp mot Team Midgard. Et tap i kveldens kamp kan sende de ut av topp fire, noe som vil være uhørt for det norske talentlaget.

Se kampen mellom Oilers og Vanir på vår Twitch-kanal fra mandag klokken 20:00 »

Spenning rundt lagoppstillingen

Apeks Rebels stiller med følgende lagoppstilling:

no Tobias «shyyne» Sæther
no Ådne «sense» Fredriksen
no Even «H0land» Holand
no Joakim «Jkaem» Myrbostad
no Pål «Polly» Kammen

dk Torbjørn «mithR» Nyborg (trener)

På spørsmål fra Gamer.no om status på laget svarer Torbjørn «mithR» Nyborg på melding at det er mye som pågår internt, men at de skal få så mye ut av laget som det lar seg gjøre.

Les også
ESIC frikjenner Heroic etter måneder med anklager om juks

Les også: Tommy «Taiga» Le og OG til major etter bisarr hendelse i kvalifiseringen

– Det er ingen hemmelighet at det pågår litt i Rebels-leiren for øyeblikket, og vi er nødt til å se på hvordan vi får så mye ut av vår situasjon som overhodet mulig. Vi kommer ikke til å stille med vår vanlige lagoppstilling i de gjenværende kampene, men vi gleder oss uansett til kampen mot Midgard, fortalte Nyborg til Gamer.no.

Optimistisk for sluttspill

Til tross for dårlige resultater i den siste tiden er Nyborg fortsatt optimistisk på avansement til sluttspillet på akademilaget.

– Jeg tenker at sjansene er bra. Jeg tror vi kommer med i sluttspillet, til tross for utfordringene laget står oppi nå. Vi har sterke individuelle spillere på laget, så vi har gode muligheter, men vi tar det ikke for gitt, avsluttet han.

VÅR SPÅDOM: – 777 er Norges beste lag, laget å slå, regjerende seriemestere

Kristian «KORN» Hokland håper på et godt resultat mot Apeks Rebels
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Må angripe som i alle kamper

Med en sterk lagoppstilling på papiret har Kristian «KORN» Hokland og resten av laget hatt en sesong litt under par.

Team Midgard

no Anders «DKOP» Eide Rasmussen
no Kristian «KORN» Hokland
no Martin «Hellzerk» Solbakken
no Jostein «Slegga» Mikkelborg
no Adam «paintarn» Fjellum

Team Midgard som i forrige serierunde måtte se seg slått 2-0 av Oilers, vil kunne ha muligheter for å overraske et Rebels i ubalanse. Til tross for en nykomponert lagoppstilling hos Apeks Rebels erkjenner likevel Hokland at det er vanskelig å vite hva som venter.

Les også: – Tror «Banderas» har vært litt bitter

– Vi er veldig usikre på hva vi skal forvente siden de nå er et blandingslag. Det blir nok litt Faceit-stil over kampen. Vi må angripe den som alle andre kamper, forteller Hokland.

Nødt til å unngå nedrykk

Veteranene som før sesongen ble spådd til å havne i midt på tabellen har ikke klart å komme seg helt unna nedrykkskampen, og ligger kun tre poeng unna direkte nedrykk.

– Vi er veldig skuffet over sesongen egentlig, veldig få kamper har gått som forventet. Jostein «Slegga» Mikkelborg har fått mye mer jobb og skole som gjør at våre forberedelser til de 4-5 siste kampene i Telialigaen har vært minimale, avslutter Hokland.

Sånn ser tabellen ut før den 8. serierunden.

Siste fra forsiden