Telialigaen: Apeks Rebels

Rykte: Trolig gjensyn med «jkaem» i Telialigaen

Gamer.no erfarer at Apeks Rebels vil benytte seg av «Jkaem» og «Polly» i de to siste serierundene av Telialigaen.

Joakim «jkaem» Myrbostad gjør trolig en gjenopptreden i Telialigaen for Apeks Rebels.
EIVIND VON DØHLEN/GOOD GAME

Tidlig i april meldte Apeks at Preben «Trax» Martinsen og Steffen «SLY» Amundsen hadde valgt å forlate Apeks Rebels. Siden har det vært stille fra det norske akademilaget.

Laget trakk seg fra alle turneringer og sluttet å trene sammen. Pressemeldingen laget sendte ut påpekte at laget skulle holde sammen for å fullføre årets sesong av Telialigaen uten endringer.

Endrer på lagoppstillingen

Gamer.no har snakket med kilder som forteller at Martinsen og Amundsen ikke blir å se på serveren i de to gjenværende rundene av ligaespillet.

Det skal være hovedlagets stjernespiller Joakim «jkaem» Myrbostad og trener Pål «Polly» Kammen som skal fullføre sesongen for rebellene. Begge ble lagt til på klubbens lag-konto på Gamer.no kort tid før annonseringen av Amundsen og Martinsens exit.

Pål «Polly» Kammen blir trolig å se i Telialigaen igjen.
Tor-Steinar Tangedal/Gamer.no

Kammen har en lang historie med spilling på toppnivå, og har tidligere også fungert som superreserve for Apeks. Siden han tredde inn i rollen som Apeks' trener i 2019 har han flere ganger spilt offisielle kamper for Apeks når de har hatt spillertrøbbel.

Myrbostad er heller ikke fremmed for spill i hjemlig liga. Han var sentral da Apeks vant høstsesongen av Telialigaen i 2020, og er regnet blant Norges tre beste spillere.

Myrbostad, som til vanlig spiller for Apeks sitt hovedlag, skal fylle hullet etterlatt av Amundsen, og regnes av mange som det mest spennende talentet i Norge akkurat nå.

Les også: Rykte: Nytt norsk superlag i emning – 777 sikrer seg «Trax» og «SLY»

Må sikre sluttspillet

Sammen med Kvammen og resten av Apeks Rebels skal de nå forsøke å sikre lagets sluttspillplass. Rebels, som etter oppturen under Fragadelphia har slitt med å gjenskape de samme resultater her hjemme, ligger foreløpig an til en delt fjerdeplass i Telialigaen.

Med to gjenstående kamper er det ingen tvil om at presset er på Apeks Rebels for å sikre seg den viktige fjerdeplassen som gir sluttspillplass.

Gamer.no har vært i kontakt med Apeks, men de ønsker ikke å kommentere saken.

Les også
1-2-3 Valencia! Tre norske damer kvalifisert til ESL sin storturnering

Siste fra forsiden