Apeks Rebels

«Sly» og «Trax» forlater Apeks Rebels

Rebellene må gjøre endringer når to av spillerne velger å forlate satsingen.

Trax og mithR under Fragadelphia 17
David Platlut/Apeks

Apeks Rebels melder i en pressemelding at Preben «Trax» Martinsen og Steffen «SLY» Amundsen forlater laget.

Interesse fra andre lag

I følge pressemeldingen er det prestasjonen under lagets deltakelse i Fragadelphia som har vekket interesse fra andre lag. Dermed vil det trolig bli annonsert et nytt prosjekt fra andre hold med Martinsen og Amundsen i nærmeste fremtid.

LES OGSÅ: Apeks vant Tipsport Bratislava Cup 2022 »

Apeks Rebels skal etter planen fullføre årets sesong av Telialigaen sammen, men kommer ikke til å trene eller fullføre noen av lagets andre turneringer som et lag.

Etter en imponerende turnering i Philadelphia har det buttet i mot for Rebellene, som har slitt med å opprettholde nivået de viste i USA. Laget står med tre strake tap i Telialigaen og er i skrivende stund på en fjerdeplass, tre runder før slutt.

LES OGSÅ: – Vi forventer en kjapp seier »

SLY forlater Apeks Rebels sammen med Trax.
David Platlut/Apeks

Interne problemer

Det var før syvende runde i Telialigaen at lagets trener Torbjørn «mithR» Nyborg kunne fortelle at laget gikk igjennom interne problemer som de jobbet med.

– Akkurat nå har vi noen interne problemer som vi jobber og fokuserer på, som kanskje gjør det litt vanskeligere for oss. Dette er også en del av gamet som vi skal klare å ikke la oss påvirke for mye av.

Dette betyr at Apeks Rebels nå ser sånn ut:

no Tobias «shyyne» Sæther
no Ådne «sense» Fredriksen
no Even «H0land» Holand

dk Torbjørn «mithR» Nyborg (trener)

Les også
– Vi forventer en kjapp seier

Videre i pressemeldingen informerer Apeks at de ikke kommer til å kontakte andre lag om deres spillere under sesong. De kommer også med en anmodning om at lagene i Telialigaen samles ved sesongslutt, for å diskutere retningslinjer for lagenes beste.

Siste fra forsiden