Elisa Invitational Spring 2022

– Vi forventer en kjapp seier

Det er et selvsikkert 777 som skal ut i ilden mot Hellslayers.

Jonatan «Ruyter» Ruyter skyter fra hofta før første avgjørende kamp i Elisa Invitational Spring 2022 Contenders Stage.
FOTO: EIVIND VON DØHLEN/GOOD GAME

777 er klare for sin tredje kamp i Elisa Invitational Spring 2022 Contenders Stage. I denne runden er det svenskene fra Hellslayers som blir neste hinder for nordmennene.

Levert gode resultater på hjemmebane

777 Esports

Vis mer

no Kristian «akEz» Kornbakk
no Haris «H4RR3» Hadzic
no Mikael «mikki» Gaup
no Sander «Grusarn» Iversen
no Jonatan «Ruyter» Ruyter

no Snorre «fletch» Granerud (Trener)

Det norske laget kommer fra en overbevisende seier mot Metizport i Telialigaen, men vil måtte heve spillet sitt for å sikre seg en plass i Elisa Invitational Spring 2022.

777 har imponert stort i vårens sesong av Telialigaen. Etter syv runder er de fortsatt ubeseiret, og leder ligaen foran 00 Prospects og Oilers e-sport.

Med veteraner i spissen

Hellslayers

Vis mer

se Robin «Flusha» Rönnquist
se Jesper «JW» Wecksell
se Anton «Sapec» Palmgren
se Casper «SHiNE» Wennerberg
se Leo «Svedjehed» Svedjehed

Det svenske laget huser tidligere Major-vinnere som Robin «Flusha» Rönnquist og Jesper «JW» Wecksell, og kommer neppe til å vise 777 særlig respekt.

Hellslayers befinner seg på en 63. plass i verden, og har så langt slått både Big Acadamy og Mad Lions i turneringen. 777 har på sin side slått KOVA og MASONIC, som betyr at vinneren av oppgjøret allerede er klar for Elisa Invitational Spring, som har en samlet premiepott på 434 000 kroner.

Les også: – Kommer ikke til å jobbe med mennesker som er bosatt i Russland og betaler skatt der

Håper på rask seier

På spørsmål om 777 gjør noen spesielle forberedelser før kampen mot Hellslayers svarer Jonatan «Ruyter» Ruyter at de gjør som de pleier før kamp.

– Inn mot Hellslayers gjør vi våre vanlige forberedelser, som involverer forberedelser på motstanderlaget og øving på kartene vi tror vil bli spilt.

Les også
Absurd hendelse i Dignitas-tap

Ruyter kan samtidig avsløre at de har noe spesielt klart for Inferno.

– Vi forventer en kjapp seier og planlegger å straffe de greit på inferno.

Best i Norge

Etter oppgjøret mellom 777 og Apeks Rebels i Telialigaen gikk det flere humoristiske stikk i mellom lagene. Rebellene som etter en vellykket USA-tur gjorde et rangerings-byks, ble det høyeste rangerte laget i Norge på bekostning av nettopp 777. Dette til tross for at 777 lenge har vært antatt som Norges beste lag. Noe de beviste med en solid 2-0-seier mot rebellene i Telialigaen.

Ruyter tror likevel ikke at en turnering i USA er utslagsgivende for hvilket lag som er best i Norge.

– Apeks Rebels sin rangering på HLTV plager oss ingenting, om noe er vi kun glad på deres vegne. Selvfølgelig gjør vi litt moro ut av det da de også gjør et lite nummer ut av det, men tror nok alle vet at en turnering i USA har null å si for hvem som er best i Norge.

Les også: Apeks vant Tipsport Bratislava Cup 2022

00 Prospects med kniven på strupen

00 Prospects som kvalifiserte seg til turneringen ved å slå Apeks Rebels i den norske kvalifiseringen til Elisa, har fått en vanskeligere start på turneringen.

Det norske akademilaget står med en seier og to tap, og er avhengig av å vinne de to gjenværende kampene for å sikre seg videre avansement.

00 PROSPECTS

Vis mer

no Jesper «Jimbo» Kamsrud
no Eskil «LaX» Bjørnsen
no Viktor «vHw» Wadman
se Olle «spooke» Grundström
td Nica «adeX» Adelin

no Dennis «Rytter» Rytter (trener)
se Samuel «Zyppe» Martinsson (trener)

Prospektene er på lik linje med 777 ubeseiret i årets Teligaligaen, men står tre poeng bak ligalederen på tabellen grunnet manglende demo-fil på Viktor «vHw» Wadman.

777 sin kamp spilles torsdag 18:00, og du kan se den på Elisa Esports sin Twitch-kanal. Hvis du foretrekker norsk kommentering kan du se den på Eldorado Esport

Siste fra forsiden