Telialigaen - League of Legends

– Tror «Banderas» har vært litt bitter

Nå får «Shaolin» sjansen til å vise hvorfor at han takket nei til å bli med i Rich Gang under League of Legends-sesongen i fjor.

Telialigaens sluttspill høsten 2021.
Eivind von Døhlen/Good Game

SLIK SPILLES ÅTTENDE RUNDE I TELIALIGAEN

Vis mer

SØNDAG 24. APRIL

17:00 - Vanir - NTNUI
19:00 - Rich Gang - Domino

UTSATT

Urban - KAOS

Se resten av kampene i terminlisten »

Det ordinære seriespillet i Telialigaen League of Legends går mot slutten i det åttende runde skal i gang. Tre av fire plasser i sluttspillet er sikret, men det betyr virkelig ikke at det er lite å spille for når Domino og RIch Gang møtes til toppoppgjør.

Foruten seeding inn i sluttspillet er det også et noe personlig oppgjør. Mid Lane-spiller i Domino, Sondre «Shaolin» Myrmel, prøvespilte mye for Rich Gang i fjorårssesongen. Han bestemte seg for å ikke signere med laget, og skal vi tro Mid Lane-spilleren har det satt spor hos noen av motstanderne.

– I forrige sesong prøvespilte jeg en god del for Rich Gang. Jeg bestemte meg for å ikke signere, og jeg tror «Banderas» har vært litt bitter over det siden den gang, sier han til Gamer.no.

Hvem kommer best ut av toppoppgjøret? Gjorde «Shaolin» rett i å takke nei til Rich Gang, eller er Rich Gang bedre med «Air» i Mid Lane?

Se hovedkampen mellom Rich Gang og Domino, søndag 24. april fra klokken 19:00 på Twitch »

LES OGSÅ: Rykte: Trolig gjensyn med «jkaem» i Telialigaen

– Vi burde ha en liten fordel

DISSE SPILLER FOR DOMINO

Vis mer

no Thomas «RIPPED» Hausbak (Top)
se Kewin «Sidon» Karlsson (Jungle)
no Sondre «Shaolin» Myrmel (Mid)
no Kris Andre «Kris» Abrahamsen (ADC)
no Dennis «Denden» Bui (Support)

Foruten tapet mot Urban i tredje serierunde har Domino sikret både seire og poeng i samtlige runder.

Det er først i de gjenværende rundene de virkelig får smake på ligaens toppnivå, når de skal møte både Rich Gang og Riddle. Mid Lane-spiller Myrmel er sikker på at første toppoppgjør kommer til å by på spenning.

«Shaolin» mener at Domino sitter med en liten fordel før toppoppgjøret mot Rich Gang.
Privat

– Jeg har masse respekt for alle spillerne på Rich Gang, og jeg tror det kommer til å bli en jevn kamp. Vi burde ha en liten fordel, fordi jeg tror Rich Gang har gjort litt endringer i lagoppstillingen, sier han til Gamer.no.

INTERVJU: Fra tredjedivisjon til toppen av tabellen: – Min drøm er å styrke det norske League of Legends-miljøet

Les også
– Major har ikke sett sterke ut, de har møtt svak motstand

Sluttspill er allerede sikret for Domino, og Myrmel forteller Gamer.no at laget allerede har begynt å forberede seg. Hvorvidt det påvirker søndagens kamp, vil tiden vise.

– Vi er vel sikret sluttspill allerede, så vi fokuserer på å bli bedre til sluttspillet kommer. Jeg gleder meg til å spille mot alle lagene i sluttspillet, og jeg tror alle kommer til å være på et ganske jevnt nivå.

– Vi har bedre spillere i alle roller

DISSE SPILLER FOR RICH GANG

Vis mer

no Andreas «Banderas» Barril (Top)
no Maxwell «Milf Police» Martinsen (Jungle)
se Shenghao «Air» He (Mid)
se Alex «Mirbs» Holmin (ADC)
no Thong «Thoug» Van (Support)

I sist runde fikk vi se toppoppgjøret mellom Riddle og Rich Gang. Det endte med tap for Rich Gang, men Top Lane-spiller Andreas «Banderas» Barril er sikker på at han og lagkameratene vil vise en sterkere side mot Domino.

«Banderas» er ikke i tvil om at de har et bedre lag enn motstander Domino.
Privat

– Folk vil definitivt se et sterkere Rich Gang-lag. Mot Riddle var laget preget av sykdom, og ettersom våre individuelle ferdigheter er vår fremste styrke, gikk det dårlig for oss. Når det er sagt, vil jeg si at Riddle fortjener skryt. De var gode nok til å utnytte at vi ikke var på topp, og de kan forvente seg en mye tøffere kamp i finalen, sier han til Gamer.no.

LES OGSÅ: Absurd hendelse i Dignitas-tap

I fjorårets høstsesong røk Rich Gang ut av sluttspillet mot Riddle etter et jevnt oppgjør som gikk til fem kamper. Dersom Top Lane-spiller Barril skal revansjere fjorårets tap må de være i stand til å slå Domino, og skal vi tro Barril er det ingen tvil om hvem som stikker av med poengene i toppoppgjøret.

– Vi har ikke identifisert noen svakheter hos Domino på forhånd av kampen, med det trenger vi ikke heller. Vi har bedre spillere i alle roller, og det skal mye til for at vi roter det til og taper. Seerne kan forvente to strake seire for Rich Gang, med mindre vi bestemmer oss for å bytte om på rollene våre. Da kan det eventuelt bli 2-1 til oss, sier han til Gamer.no.

Slik ser tabellen ut før åttende runde av Telialigaen.
Utdrag fra Telialigaen.no

Siste fra forsiden