PGL Major Antwerp 2022

Absurd hendelse i Dignitas-tap

Bomben manglet i kritisk overtidsrunde.

Håkon «hallzerk» FJærli med tungt tap i PGL-kvalifiseringen.
Sindre Stien/Good Game

Situasjonen fant sted under major-kvalifiserinen mellom Dignitas og Eternal Fire på kartet Vertigo.

På stillingen 19:20 til fordel for det tyrkiske laget, var det ingen av spillerne på Eternal Fire som fikk utdelt bomben ved rundestart. Til tross for dette gikk runden som normalt, og Dignitas gikk seirende ut av runden med tre gjenværende spillere.

De påfølgende minuttene var det et tydelig opprørt Tyrkisk lag som satt å snakket sammen. Etter en god stund med venting og samtaler mellom lagene og arrangøren, ble det bestemt at runden skulle spilles på nytt.

Endret momentumet

I omspillet var det Eternal Fire som skulle gå seirende ut av runden. Dette endret momentet i kampen, og tok luften ut av Håkon «hallzerk» Fjærli og resten av Dignitas.

Fjærli som hadde vist gode takter underveis, hadde kjempet seg tilbake inn i kampen etter en veldig solid CT-side, som tok laget inn i overtidsspill.

Les også: Nordmenn deltar i Major-kvalifisering

Vi føler med Dignitas

I en Twittermelding kunne Eternal Fires-stjernen Özgür «woxic» Eker kaste litt mer lys over situasjonen.

- Apropos situasjonen rundt bomben. Vi oppdaget ikke dette før etter Ömer «imoRR» Karataş ble tatt ut av runden, og det var en tre mot to situasjon. Alt var kaotisk på Teamspeak, og spillerne våre startet å storme på for å ta ut alle Dignitas-spillerne. Vi føler med Dignitas, men avgjørelsen ble tatt av PGL etter at de gikk igjennom runden.

Eternal Fire vant til slutt kampen med 22:20, noe som sender Dignitas til 0-2 i gruppespillet. Dette betyr at Fjærli behøver å vinne 3 strake kamper for å ha noen sjanse til videre avansement i PGL Major Antwerp.

Les også: Nordmann på verdens beste lag!

Siste fra forsiden