PGL Major Antwerp 2022

Nordmenn deltar i major-kvalifisering

Håvard «rain» Nygaard og Håkon «Hallzerk» FJærli er Norges tilskudd under årets major-kvalifisering.

Håkon «hallzerk» Fjærli skal prøve seg mot de beste i verden.
Sindre Stien/Good Game

Både FaZe og Dignitas er plassert i gruppe A, i den europeiske kvalifiseringen til PGL Major Antwerp 2022.

Må heve spillet

Håkon «hallzerk» Fjærli og resten av Dignitas sikret seg en plass i PGL-kvalifiseringen, via den første åpne kvalifiseringsrunden.

Det rutinetunge laget har legender som Patrick «f0rest» Lindberg og Adam «friberg» Friberg i lagoppstillingen. De har enda til gode å vise til de helt store resultatene. Laget har slitt med å levere jevne prestasjoner, og får en tøff start på kvalifiseringen.

Dette er Dignitas:

no Håkon «hallzerk» FJærli
se Patrick «f0rest» Lindberg
se Ludvig «HEAP» Alonso
se Adam «friberg» Friberg
se Jonas «Lekr0» Olofsson

I sin første kamp møter de Vitality, som er rangert som nummer 11 i verden. Det er liten tvil om at Fjærli og co. må heve spillet sitt med flere hakk hvis de skal ha mulighet til å stikke av med seieren.

Les også: Rykte: Nytt norsk superlag i emning – 777 sikrer seg «Trax» og «SLY»

Laget kommer til å måtte fyre av på alle sylindrer for å kunne hamle opp med Mathieu «ZywOo» Herbaut og resten av Vitality. Franskmannen er regnet som en av de tre beste spillerne i verden.

Kan bli første norske major-vinner

Dette er FaZe:

lv Helvijs «broky» Saukants
ee Robin «ropz» Kool
ca Russel «Twistzz» Van Dulken
bv Håvard «rain» Nygaard
dk Finn «karrigan» Andersen

FaZe hadde en skuffende Major i Stockholm i 2021, hvor de røk ut før sluttspillet. Inn mot årets turnering i Antwerpen har vi sett et heltent lag i storform.

Les også
«jkaem» og «Polly» klar for Apeks Rebels 

Til tross for mange forsøk, har FaZe aldri vunnet en major. Det internasjonale laget må likevel tåle å bli sett på som favoritter før turneringen går av stabelen.

Les også: Nordmann på verdens beste lag!

Håvard «rain» Nygaard og FaZe er blant favorittene til å vinne major-turneringen.
Starladder

Håvard «rain» Nygaard og FaZe har vunnet de to siste turneringene de har stilt til start i, og kunne samtidig krone seg med førsteplassen på verdensrangeringen til HLTV.org. Nygaard vil nok måtte tåle å være en del av laget alle vil slå.

FaZe begynner turneringen sin mot det tyrkiske laget Eternal Fire, og burde ha få problemer med å vinne sin første kamp.

Du kan se Nygaards kamp på PGL sin Twitch-konto på søndag, klokken 12:15. Det øvrige kampoppsettet i gruppe A, kan du se her:

Siste fra forsiden