Telialigaen - League of Legends

Toppoppgjør: – Vi forventer ikke å ha noen problemer med å slå de

Riddle-spiller Mathias «Tide» Kruse er selvsikker før de møter Rich Gang i det som kan bli en forsmak på vårens finale.

«Tide» går inn i toppoppgjøret med selvtilliten på plass. Her avbildet som Bifrost-spiller.
Eivind von Døhlen/Good Game

SLIK SPILLES SYVENDE RUNDE I TELIALIGAEN

Vis mer

SØNDAG 3. APRIL

17:00 - KAOS - Vanir
17:00 - Bifrost - NTNUI
19:00 - Rich Gang - Riddle

Se resten av kampene i terminlisten »

Kun tre serierunder gjenstår av Telialigaens vårsesong, og syvende runde byr på det mange ser på som vårens høydepunkt - toppkampen mellom Rich Gang og Riddle.

De to lagene har gjennom hele sesongen holdt seg på toppen av tabellen uten å gå på tap. Kun ett av de går til åttende serierunde med statistikken i behold.

Rich Gangs Top Lane-spiller Andreas «Banderas» Barril sier til Gamer.no at oppgjøret kommer til å by på både spenning og underholdning.

– Seerne kan forvente seg en veldig underholdende kamp. Begge lagene er sultne på å vinne, for i våre øyne er dette kampen som avgjør hvem som ender opp med beste seeding i sluttspillet. Jeg tror det kan bli en veldig jevn og spennende kamp.

Se hovedkampen mellom Rich Gang og Riddle søndag 3. april fra klokken 19:00 på Twitch »

LES OGSÅ: – Å ta våre første poeng var jævlig digg

Tror motstanderen har et lite forsprang

DISSE SPILLER FOR RICH GANG

Vis mer

no Andreas «Banderas» Barril (Top)
no Maxwell «Milf Police» Martinsen (Jungle)
se Shenghao «Air» He (Mid)
se Alex «Mirbs» Holmin (ADC)
no Thong «Thoug» Van (Support)

Top Lane-spiller Barril har tidligere uttalt at seriemesterskapet sannsynligvis ender hos Rich Gang eller Riddle. Rundens hovedkamp kan gi en pekepinn på hvordan styrkeforholdet mellom topplagene faktisk er, og om Barril har rett i at Riddle har et lite forsprang.

– Realistisk sett tror jeg nok at Riddle har et lite forsprang med tanke på at «Deidara» og «Ploxy» har spilt på lag sammen, i likhet med lagets resterende trio. De har hatt god tid til å forme strategier som funker for laget, og det hjelper nok også at vi i Rich Gang ikke trener noe sammen. Dersom vi kun ser på spiller ville jeg nok dog ha sett på oss selv som favoritter, sier han til Gamer.no.

LES OGSÅ: Apeks' CS-lag er klare for semifinale i Bratislava

Om samspillet mellom Riddles Top Lane- og Jungle-spillere sitter kan det bli noen tøffe minutter for Barril. Selv mener han at han matcher nivået til Silverio «Deidara» Masi, men hvorvidt det gjelder når Jungle-spillerne involverer seg er han heller usikker på.

«Banderas» mener han matcher nivået til motstander «Deidara».
Privat
Les også
Team Spirit overrasket med seier i storturneringen The International

– Det blir gøy å spille mot «Deidara», og jeg har en forståelse av nivået hans i kompetitiv sammenheng. Han er definitivt en nedgradering fra «Kektz», så jeg er ikke spesielt nervøs sånn sett. Det jeg er mer nervøs for, er synergien mellom «Deidara» og «Ploxy», ettersom de har spilt så lenge sammen. Individuelt sett er nok jeg og Deidara så og si like gode, men deres duo i Top Lane og Jungle er nok bedre enn vår akkurat nå, sier han til Gamer.no.

– Vi forventer ikke å ha noen problemer med å slå de

DISSE SPILLER FOR RIDDLE

Vis mer

it Silverio «Deidara» Masi (Top)
no Ole Martin «Ploxy» Glomsaas (Jungle)
no Ram Andre «Flufo» Fylkesnes (Mid)
no Mathias «Tide» Kruse (ADC)
no Omid «Touch» Rosander (Support)

Etter høstens finaletap gikk ADC-spiller Mathias «Tide» Kruse fra Bifrost til laget han tapte mot - nemlig Riddle. Nå kjemper han for å beholde trofeet i klubben, og sier til Gamer.no at han ikke ser på søndagens motstandere som et stort problem for å oppnå akkurat dette.

– Jeg gleder meg til å spille mot Rich Gangs Bot Lane-spillere. Jeg har ikke fått med meg alle kampene deres, men basert på det jeg har sett, har de prestert bra. Man skal selvfølgelig aldri undervurdere motstanderne sine, men vi forventer ikke å ha noen problemer med å slå de.

LES OGSÅ: NaVi-sjefen: – Kommer ikke til å jobbe med mennesker som er bosatt i Russland og betaler skatt der

Det mangler ikke på selvtillit hos ADC-spilleren, hverken når det kommer til sine egne styrker i Bot Lane eller lagets styrker rundt omkring på kartet. Til Gamer.no forteller Kruse at hans lagkamerater er med på å gi laget et forsprang mot mostander Rich Gang, men at det kommer til å bli en underholdende kamp for seerne.

– Vi har nok forspranget med en lagoppstilling som består av en god blanding av mye erfaring og mye talent. Rich Gang har helt klart vært solide i år, men vårt lag er nok hakket over. Dette er en kamp mellom lagene på toppen av tabellen, så det skal nok bli god underholdning.

Slik ser tabellen ut før syvende runde av Telialigaen
Utdrag fra Telialigaen.no

Siste fra forsiden