Counter-Strike: GO - Tipsport Bratislava Cup 2022

Apeks' CS-lag er klare for semifinale i Bratislava

Laget er forhåndsfavoritter til å ta hjem førstepremiepotten på 193 000 kroner.

Apeks er klare for LAN.
Apeks

En knapp måned etter at Apeks Rebels imponerte med en sterk andreplass under Fragadelphia, er det den norske organisasjonens hovedlag som er klare for LAN-debut i Tipsport Bratislava Cup 2022.

Apeks hadde i turneringens første kamp få problemer med å overvinne tsjekkerne i Eclot. De ble for små på Inferno, hvor Apeks dro kartet i land med overbevisende 16-9.

LES OGSÅ: «vENdetta» blir ny analytiker i Apeks

Under gruppens vinnerkamp mot Enterprise, fikk Joakim «Jkaem» Myrbostad og resten av spillerne i Apeks tøffere motstand, og måtte ut i et avgjørende tredje kart for å sikre seg førsteplass i gruppen. Denne tok de med komfortable 16-6 på Mirage.

Store forhåndsfavoritter

Apeks som befant seg i gruppe A, var i forkant store gruppefavoritter, og sikret seg med onsdagens to seiere en semifinaleplass. Semifinalen spilles lørdag klokken 18:00.

I en Twitter-melding etter kampen uttalte Martin «Styko» Styk at laget stort sett er fornøyd med prestasjonene, og han er imponert over de lokale spillerne de har møtt så langt i turneringen.

Tipsport Bratislava Cup 2022 går av stabelen i Slovakias hovedstad og har til sammen åtte lag fordelt på to grupper. Turneringen har en samlet premiepott på 383 000 kroner, hvor førstepremien er på 193 000 kroner.

LES OGSÅ: Norsk akademilag sjokkerte i amerikansk Counter-Strike-turnering

Siste fra forsiden