Telialigaen - League of Legends

– Jeg har egentlig bare tenkt på hvordan jeg kan sanke flest mulig Fantasy-poeng

Rich Gangs «Banderas» er ikke bekymret for å møte Bitfix i Telialigaens tredje runde.

«Banderas» sikter på å sanke Fantasy-poeng mot Bitfix
Privat/Riot Games

SLIK SPILLES TREDJE RUNDE I TELIALIGAEN

Vis mer

SØNDAG 13. FEBRUAR

17:00 - NTNUI - Riddle
17:00 - Vanir - Bifrost
17:00 - HyFerion5 - KAOS
17:00 - Urban - Domino
19:00 - Rich Gang - Bitfix

Se resten av kampene i terminlisten »

Rich Gang har blitt diskutert som en av de største tittelutfordrerne i vårens sesong, og etter to runder av Telialigaen er laget ett av tre ubeseirede lag.

I Telialigaens tredje runde møter de Bitfix, som har blitt beskrevet som et lag topplag kan gå på en smell mot. Rich Gangs Top Lane-spiller Andreas «Banderas» Barril er imidlertid ikke spesielt bekymret for hvordan oppgjøret skal gå.

– Med tanke på at «Mazoh» som var fungerende lagleder ikke lenger spiller for Bitfix, så har jeg egentlig bare tenkt på hvordan jeg kan sanke inn mest mulig Fantasy-poeng, sier han til Gamer.no.

Se hovedkampen mellom Rich Gang og Bitfix, søndag 13. februar fra klokken 19:00 på Twitch »

LES OGSÅ: – Han sa at «Shaolin» er hundre ganger bedre enn meg

Høye ambisjoner

DISSE SPILLER FOR RICH GANG

Vis mer

sj Andreas «Banderas» Barril (Top)
sj Maxwell «Milf Police» Martinsen (Jungle)
se Shenghao «Air» He (Mid)
se Alex «Mirbs» Holmin (ADC)
sj Thong «Thoug» Van (Support)

Så langt har Rich Gang slått både Vanir og Urban. Overraskende nok klarte Urban dog å ta en kamp i best-av-tre-oppgjøret. Barril forklarer det med litt useriøsitet og overtenning i laget.

– Mot Urban hadde vi det litt for gøy. Vi valgte helten Zeri, og det gikk litt for fort i svingene og plutselig var kampen veldig jevn. All kred til Urban, de er på ingen måte et svakt lag. Dere vil nok ikke se vår seriøse side før vi møter lag som Domino, KAOS og Riddle.

LES OGSÅ: – Er vi litt heldige kan vi gå ubeseiret gjennom seriespillet

Rich Gangs svenske duo ble på forhånd av sesongen dratt fram som et spennende tilskudd til laget. Barril forklarer til Gamer.no at samspillet i laget bare blir bedre og bedre for hver runde som går.

– Integrasjonen av våre svenske spillere går veldig bra, og det blir bare bedre og bedre. Vi trener ikke sammen, så akkurat nå tar vi våre offisielle kamper som treninger, og jeg føler at vi får en del ut av de for øyeblikket.

Hvor mye fremgang laget vil oppleve gjennom sesongen med såpass lite trening gjenstår å se, men Top Lane-spilleren kan fortelle at det ikke skorter på lagets ambisjoner. En andreplass er nemlig minimum.

Les også
– Jeg kommer til å bo i hodet hans  fra start til slutt

– Jeg mener at jeg har sagt det før, men jeg tror virkelig ikke vi havner under en andreplass. Jeg regner selvfølgelig med at vi fortsatt skal klare å vinne.

– Hvem vinner serien i år?

– Det er nok oss eller Riddle. Jeg lener meg mot oss, vel vitende om hvor gode Riddle er med tanke på at jeg har spilt mot de alle.

LES OGSÅ: – En åpenbar nøkkelspiller for dem er vel «Marcelious»

Frykter ingenting

DISSE SPILLER FOR BITFIX

Vis mer

sj Tap «WildArcane» Nguyen (Top)
ro Vladut «Asora» Barbulescu (Jungle)
sj Phi «phino» Nguyen (Mid)
sj Christian «Katten» Olsen (ADC)
se Andreas «punpun» Björnram (Support)

Med seier mot NTNUI og tap mot HyFerion5 ligger Bitfix tre poeng bak Rich Gang på tabellen. Det kan bli tøffe poeng å skulle hente inn i løpet av sesongen, men lagets Top Lane-spiller Tap «WildArcane» Nguyen håper at laget har tatt lærdom fra tapet.

– Vi var litt ivrige i siste kamp mot HyFerion5, og jeg tror at den avgjørende grunnen til at vi tapte var at vi gikk inn i en slåsskamp fire mot fem. Vi må bare lære å kommunisere bedre og vite hva planen er gitt ulike scenarier. Alle må være på samme side.

Dersom de klarer å bruke det de har lært mot Rich Gang mener Top Lane-spilleren selv at de ikke har noe å frykte.

– Vi har ikke noe spesielt å frykte mot Rich Gang. Jeg håper bare at vi har lært av våre feil, og at vi kan bruke det i kampen. Vi må rett og slett være bedre med kommunikasjon enn det vi har vært, sier han til Gamer.no.

LES OGSÅ: – Uheldig at vi ikke fikk spilt med laget vi hadde planlagt

Bitfix ble på forhånd av sesongen spådd til å havne på nedre del av tabellen, nærmere bestemt en syvendeplass. Top Lane-spilleren er veldig fornøyd med både apparat og medspillere, og sier til Gamer.no at lagets utgangspunkt er bedre enn hva spådommene tilsier.

– Med tanke på at vi ikke er halvveis inn i sesongen, kan jeg hverken si meg fornøyd eller misfornøyd med hvordan det har gått. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med både lag og spillere, sammenlignet med hva jeg har vært med på tidligere. Ambisjonsnivået har ikke vært helt på topp, men det er noe vi jobber med. Hvis alle gidder å putte inn det lille ekstra kan vi nå ganske høyt på tabellen. Vi har et veldig bra utgangspunkt og potensial med tanke på alle spillerne vi har.

Siste fra forsiden