Telialigaen - Counter-Strike

– Er vi litt heldige kan vi gå ubeseiret gjennom seriespillet

Oilers fortsetter seiersrekken etter tre kart mot Foxed.

Haakon «Radifaction» Tholo er imponert over laget sitt, og forventer å nå sluttspillet.
Sindre Stien/Good Game

SLIK ENDTE ANDRE RUNDE I TELIALIGAEN COUNTER-STRIKE

777 2 - 0 Bitfix
Midgard 2 - 1 Vanir
Metizport 0- 2 Apeks Rebels
00 Prospects 2 - 1 Wizard
Foxed 1 - 2 Oilers

Terminliste »

Counter-Strike var tilbake på menyen mandag kveld, hvor tre av kampene viste seg å bli utrolig jevne, mens to kamper var ren overkjøring for favorittene.

777 og Apeks Rebels fortsetter sin tidligere dominans med enkle seire mot henholdsvis Bitfix og Metizport. Wizard tok 00 Prospects til alle tre kart, og overtid var nødvendig på siste kart før 00 Prospects stakk av med tre nye poeng. Midgard og Vanir har begge blitt spådd mot bunn av tabellen, så at det skulle bli en jevn og intens kamp var det ingen tvil om. Midgard hentet sine første poeng for sesongen etter tre kart.

Vi fikk også et gjensyn med gamle kjenninger i hovedkampen mellom Oilers og Foxed. Oilers dro til slutt det lengste strået, men det var lenge jevnt mellom de to lagene hvor det endte 16-13 i Oilers' favør på Foxed sitt kartvalg, Nuke. På Mirage våknet revene opp for fullt og vant 16-12 før Oilers tok tilbake styringen og vant komfortabelt 16-3 på Overpass.

LES OGSÅ: Apeks inviterer Metizport til treningsleir

Se kampen mellom Oilers og Foxed i reprise på vår Twitch-kanal »

– På en god dag kan vi slå hvem som helst

DISSE SPILTE FOR OILERS

no Haakon «Radifaction» Tholo
no Jørgen «Cromen» Robertsen
no Jon Erik «ztk» Øygarden
no Ole «Marcelious» Langan
ee Kevin «HS» Tarn

Haakon «Radifaction» Tholo takker ikke nei til tre poeng, men mener kampen skulle endt etter to kart.

– Jeg er fornøyd med seier. Litt småskuffet over at vi ikke tar Mirage, men de hadde noen gode enkeltpresentasjoner og spilte generelt bra på Mirage, mens vi blir litt for passive. Utrolig gøy at vi våkner til på Overpass og viser hvem som er sjefen.

Tholo ser ikke bort ifra at Oilers kan nå lenger enn tidligere spådd.

Haakon «Radifaction» Tholo er imponert over laget sitt, og forventer å nå sluttspillet.
Sindre Stien/Good Game

– For hver kamp vi spiller blir vi et farligere lag å møte. Vi tar kamp for kamp og forhåpentligvis nærmer vi oss en sluttspillplass om ikke alt for lenge. Noen lag kommer vi til å slite mot mer enn andre, men vi innser at på en god dag kan vi slå hvem som helst.

Den tidligere sluttspill-vinneren legger ikke skjul på at denne sesongen kan bli hans gylne mulighet til å løfte sitt andre trofé i Telialigaen.

Les også
Hallzerk ferdig i Dignitas: – Jo fortere jeg er i gang igjen desto bedre

– Jeg er veldig glad for at samtlige i laget har en imponerende evne til å tilpasse seg i runder der det kan bli veldig kaotisk. Vi kommuniserer bra, selv om vi hovedsakelig snakker på engelsk. Planen videre blir å ta kamp for kamp og er vi litt heldige, kan vi fint gå ubeseiret igjennom seriespillet, avslutter Tholo

LES OGSÅ: – 777 er fortsatt laget som burde vinne serien

– Vi har ikke fått noen pangstart

DISSE SPILTE FOR FOXED

no Trym «trymJ» Joakimsen
no André «scared» Carrillo Simonsen
no Mathias «Mathio» Nornes
no Markus «Markow» Otterstad
no Tobias «berzerk» Bertelsen

no Adrian «QZAN» Olsen (trener)

Lagkaptein for Foxed, Trym «trymJ» Joakimsen, har hatt en dårligere start enn forventet, men henger ikke med hodet av den grunn.

– Vi har ikke fått noen pangstart, det er ganske åpenbart. Vi tar med oss all erfaringen vi kan og lærer av feilene våre som burde styrke oss på sikt. På en side er det fremdeles tidlig i sesongen, på den andre siden så er ikke sesongen så lang i forhold til antall kamper og poeng å hente. Fokuset nå er å rydde opp i feilene vi har gjort, resette oss og fortsette å spille og bli bedre. Jeg merker selv at mitt eget nivå ikke er helt der det burde være, som kan være farlig om ikke minst tre andre er i fyr og flamme, så det er også rom for individuell forbedring.

Før hovedkampen ble Oilers spådd som forhåndsfavoritter, men Joakimsen mener kampen fort kunne gått i Foxed sin favør.

Trym «trymJ» Joakimsen hadde en klar gameplan mot Oilers, men det gikk dessverre ikke veien for revene.
Eivind Von Døhlen/Good Game

– Vetoen gikk som vi antok så vi var klare for hva vi skulle spille og gameplanen var i boks. Vi startet ganske svakt på T-siden av Nuke og det tok meg 7-8 runder før jeg selv kom i gang. Vi taper en veldig viktig anti-eco hvor jeg går litt før jeg skal og blir møtt av «Cromen» som tar med seg et par til. Bortsett fra det så syntes jeg at vi kjemper oss tappert tilbake på det kartet, og vi har allerede funnet egne feil vi gjør som forhåpentligvis blir fikset opp i. Selv om det ikke så så jevnt ut så gikk Mirage bedre enn forventet, samtidig som Overpass gikk mye dårligere enn forventet.

Til tross for en poengløs start på sesongen forteller Joakimsen at Foxed fremdeles er et lag å frykte i kommende serierunder.

– Bortsett fra at vi taper så syntes jeg at vi gjør en god figur på begge de første kartene, også med «berzerk» som spilte kampen etter å ha testet positivt for covid. Vi sliter på terrorist-siden av Overpass, men jeg tar det mer på min egen kappe og kampplanen jeg har satt opp, enn å legge ansvaret de fire andre på laget. I forhold til kommunikasjon så er den tildels plettfri men også tidvis ganske kaotisk, og da ikke på en morsomme måte, ettersom at det brått taper oss runder som vi så i går. Veien videre nå er å leve etter det «Aaseng» sa under GoCamp 2018, «det er bare å grinde», avslutter Joakimsen.

Siste fra forsiden