Telialigaen - League of Legends

– Han sa at «Shaolin» er hundre ganger bedre enn meg

Men det stresser ikke veteranen «Boffen» før han skal møte «Shaolin» og resten av Domino i Telialigaens andre runde.

«Boffen» stresser ikke før kampen mot Domino.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

SLIK SPILLES ANDRE RUNDE I TELIALIGAEN

Vis mer

SØNDAG 6. FEBRUAR

17:00 - Bitfix - HyFerion5
17:00 - Rich Gang - Urban
17:00 - KAOS - NTNUI
17:00 - Riddle - Bifrost
19:00 - Domino - Vanir

Se resten av kampene i terminlisten »

Før sesongen ble både Domino og Vanir trukket fram som to av de fremste utfordrerne til sluttspillplass. Domino ligger best an på tabellen, etter å ha tatt med seg tre poeng mot Bifrost i åpningsrunden. Vanir måtte se seg slått av Rich Gang, en av sesongens store forhåndsfavoritter.

I andre runde møtes imidlertid de to utfordrerne til kamp for å se hvem som stikker av med poengene, og hvem som må jage resten av sesongen.

Vanirs Mid Lane-spiller Sebastian «Boffen» Gsell er ikke i tvil om hvordan kampen kommer til å gå.

– Ryktet på gata er at «Shaolin» er et monster. «Kris» og «Denden» høres ut som en dårlig Minecraft-duo på YouTube, og Domionos Top Lane- og Jungle-spillere har jeg ikke hørt om. Jeg tenker det blir en grei 2-1 til oss, sier han til Gamer.no.

Hvordan tror du kampen går?

Se hovedkampen mellom Domino og Vanir, søndag 6. februar fra klokken 19:00 på Twitch »

LES OGSÅ: Apeks inviterer Metizport til treningsleir

– Alt presset ligger på han

DISSE SPILLER FOR VANIR

Vis mer

sj Morten «MortySporty» Carstens (Top)
sj Mathias «Yds» Ydstie (Jungle)
sj Sebastian «Boffen» Gsell (Mid)
sj Casper «Duzzskull» Wold (ADC)
sj Ali «BlazingFire» Sunbul (Support)

«Boffen» kunne ikke motstå fristelsen da Vanir mangler en Mid Lane-spiller før sesongen.
Kristine Hauge Thommasen

Sebastian «Boffen» Gsell er et kjent og kjært navn for mange som har fulgt den norske League of Legends-scenen. Det er en stund siden han har spilt på øverste nivå i Telialigaen, men til Gamer.no sier han at han aldri helt har forlatt scenen.

– I og med at jeg er lærer på e-sport ved Buskerud Folkehøgskole er jeg fortsatt aktiv innenfor League of Legends. Jeg spilte en god del Flex Queue med «BlazingFire», «Yds» og «Duzzskull» forrige sesong, og da de manglet en Mid Lane-spiller så jeg mitt snitt til å snike meg med. Med «MortySporty» på laget i tillegg, så ble det en altfor flott gjeng til å ikke spille med.

LES OGSÅ: – Uheldig at vi ikke fikk spilt med laget vi hadde planagt

Les også
Slik spilles sluttspillet i League of Legends

Gsell stresser heller ikke med å skulle møte det han omtaler som et monster i Mid Lane-motstander «Shaolin», tross lovordene han har hørt om han.

– Jeg snakket med Dominos manager, «Vidnes», og han sa at «Shaolin» er hundre ganger bedre enn meg. Det er egentlig litt deilig, for alt presset ligger på han, mens jeg bare kan slappe av. Dersom gamlefar derimot skulle slå det unge monsteret, så kan jeg love at «Vidnes» skal få høre det under neste Flex-møte, sier han til Gamer.no.

Kommentator Eivind «Dacreq» Ommundsen uttalte før sesongen at dersom Vanir skulle kunne kvalifisere seg til sluttspillet, måtte «Boffen» finne formen. Selv mener Mid Lane-spilleren at det er godt mulig, men han trenger hjelp til å bli dratt med til en topp fire-plassering.

– Sluttspill er absolutt mulig. Det ligger på hvor mye trening vi kan få inn som lag, og hvor bra laget kan bære meg til seier.

LES OGSÅ: – Føler jeg burde vært bedre enn samtlige i Telialigaen

Ønsker å være Telialigaens beste Mid Lane-spiller

DISSE SPILLER FOR DOMINO

Vis mer

sj Thomas «RIPPED» Hausbak (Top)
se Kewin «Sidon» Karlsson (Jungle)
sj Sondre «Shaolin» Myrmel (Mid)
sj Kris Andre «Kris» Abrahamsen (ADC)
sj Dennis «Denden» Bui (Support)

Dominos høstsesong var overraskende svak, men med en god start på sesongen kan man glimte håp i Domino-leiren. Kanskje lagets nye tilskudd i «Shaolin» og «Kris» var det som skulle til for å snu lykken.

Mid Lane-spiller Sondre «Shaolin» Myrmel mener iallfall at laget er godt nok til å sikre seg en topp tre-plassering.

– Vi burde enkelt skaffe oss en topp tre-plassering. Domino har beholdt mye fra høstens stall, men jeg og «Kris» bringer mye, og endrer en del i laget. Vi burde kunne gjøre det bedre i år, sier han til Gamer.no.

LES OGSÅ: Her er lagene som skal kjempe om Rocket League-trofeet i Telialigaen

Selv gleder han seg også til å kunne spille mot veteran «Boffen», og sier til Gamer.no at det burde bli seier for Domino-gutta.

– Vi burde slå Vanir ganske greit, og jeg tror vi er sterkere. Jeg har ikke sett «Boffen» spille, men jeg har hørt mye om han, så jeg gleder meg til å spille mot han!

Mid Lane-spilleren legger ikke skjul på sine ambisjoner om å bli ligaens beste i sin rolle, men det er ikke «Boffen» som dras fram som hans største konkurrenter for den tittelen.

– «Flufo» og «Air» tror jeg er veldig gode. Jeg ønsker å være den beste Mid Lane-spilleren i Telialigaen, men det er stor konkurranse om plassen. Spesielt fra de to, sier han til Gamer.no.

LES OGSÅ: Apeks slo fnatic på vei til finalen i storturnering

Siste fra forsiden