Telialigaen - Rocket League

– Å ta våre første poeng var jævlig digg

Metizport sjokkerte Rotaryon i en Rocket League-runde full av spenning og overraskelser.

Det tok seks runder, men Metizport har omsider tatt sin første Rocket League-seier i Telialigaen. Laget, som attpåtil måtte stille med innbytter, sørget overraskende nok for tre poeng mot Rotaryon i kampen som ble spilt onsdag kveld.

Etterpå var det en strålende fornøyd Viktor «Gustcloak» Mæhle som slo av en prat med Gamer.no.

– Sier det på godt norsk: Å ta de første poengene var jævlig digg. Etter at «Ocean» ikke kunne stille og vi måtte bruke superinnbytter «Engelsen», var jeg litt skeptisk til hvordan det skulle gå. Men alt i alt tok vi de tre poengene med hjem og var stålfornøyde.

– Ble litt for selvsikre

Disse spilte for Metizport

Vis mer

no Viktor «Gustcloak» Mæhle
no Nicklas «Clusj» Nielsen
no Jonas Grønås «Engelsen» Engelsen

Rotaryon var forhåndsfavoritt, men det var Metizport som åpnet sterkest. Tre jevne kamper gikk i favør «Gustcloak» og kompani, men med seieren innen rekkevidde satte nervene inn.

3-0 ble raskt til 3-2, og plutselig var det fare for at de etterlengtede poengene skulle ryke. Metizport klarte imidlertid å hente seg inn igjen, og avgjorde matchen med sifrene 4-2.

– Etter at vi sikret 3-0 så ble vi litt for selvsikre, tror jeg. Vi gikk bort fra den spillestilen som funket veldig bra, men heldigvis fikk vi litt hjelp med å komme oss på rett kjøl igjen. Rotaryon endret ikke sin spillestil så altfor mye, men jeg synes de spilte godt og det var en deilig match å vinne, sa Mæhle.

Med sin første seier i lomma retter Metizport nå fokus på neste utfordring – nemlig å unngå nedrykk. «Gustcloak» innrømmer at det blir en vanskelig oppgave, men han og lagkameratene er klare for å gi alt.

– Vi skal fortsette å pushe på. Etter litt analyse av tabellen så kan det være mulig å redde plassen, med litt flaks. Kampen blir tøff, men vi gir oss ikke før nedrykk er garantert.

LES OGSÅ: Dette er lagene som kjemper om vårens Rocket League-trofé i Telialigaen »

Flere overraskelser

Slik ser Rocket League-tabellen ut etter seks runder i Telialigaen.
Skjermbidle: Telialigaen

Vårsesongens sjette Rocket League-runde skulle by på flere overraskelser. Razzle Dazzlers våknet til live igjen og ordnet seier over sluttspillkandidat Fact Revolution, i et oppgjør som gikk helt til syv kamper.

Les også
00 Prospects og AW3 drar fra på Rocket League-tabellen

Stor spenning og syv kamper ble det også da 00 Prospects møtte Mustu Fluck. De to lagene fulgte hverandre hele veien og tok annenhver kamp, helt til Mustu Fluck til slutt satte inn nådestøtet. Med det klatret Mustu Fluck forbi 00 Prospects og opp på andreplass.

Ellers trygget AW3 sin plass på toppen av tabellen, med en komfortabel seier over Major, mens Domino beseiret Playwell og er dermed fortsatt godt med i sluttspillkampen.

Neste runde med Rocket League i Telialigaen spilles 7. april. Du kan som vanlig følge et utvalg av kampene direkte på Twitch-kanalen til RL Norway.

Siste fra forsiden