SLY og Trax til 777

Apeks terminerer kontraktene til «SLY» og «Trax»

Spillerne signerer for rivalen.

SLY under Fragadelphia 17 for Apeks Rebels.
David Platlut/Apeks

Den 8. april overrasket Apeks med en pressemelding der de kunngjorde at Preben «Trax» Martinsen og Steffen «SLY» Amundsen forlater laget. I utgangspunktet skulle Apeks Rebels holde sammen frem til Telialigaen var ferdigspilt.

Slik blir det ikke.

Terminerer kontrakten

I en pressemelding skriver Apeks at kontrakten til Martinsen og Amundsen termineres.

– Sammen med «Trax» og «SLY» har vi blitt enig om å terminere kontrakten en måned før den originale sluttdatoen, 1. juni. Dette er en gjensidig avgjørelse og en god løsning for alle parter. Lykke til på reisen til dere begge, meldte Apeks på sin Twitter-konto.

LES OGSÅ: 777 og 00 Prospects kjemper om ligaseier - Gamer.no

Signerer for 777

«Trax» og «mithR» under Fragadelphia 19 tidligere i år.
David Platlut/Apeks
Gamer.no kunne i en ryktesak tidligere denne måneden melde om at ligalederen i Telialigaen lå langflate etter spillerduoen.
Til Gamer.no kan Tommy «TommyM» Monsen endelig bekrefte at 777 plukker opp stortalentene.
– Nå får vi inn to unge gutter med masse pågangsmot og med gode ferdigheter. Steffen har det siste halvåret vist at han muligens er Norges største talent, som gjør at han var en "must-have"-spiller for vår del. Preben er et stort ledertalent i Norge, og naturlig å se til når vi ville ha en betydelig retningsendring som vi nå gikk for. Når spillere som Haris og Kristian sier at de gjerne vil ha Preben som taktisk leder, så sier det mye om egenskapene til unggutten, forteller han.
Med det påpeker Monsen at det er talentet fra Apeks Rebels som vil styre laget in-game under kamp, en rolle som tidligere har tilhørt Kristian «akEz» Kornbakk.

Dermed vil 777 se slik ut:

Vis mer

no Kristian «akEz» Kornbakk
no Haris «H4RR3» Hadzic
no Mikael «mikki» Gaup
no Preben «Trax» Martinsen
no Steffen «SLY» Amundsen

no Snorre «fletch» Granerud (Trener)

LES OGSÅ: «jkaem» og «Polly» klar for Apeks Rebels - Gamer.no

– Vi har igjennom en lengre periode slitt med å få noen betydelig fremgang hos CS-laget vårt. Det har ført til at jeg tok avgjørelsen om å gjøre to bytter. Det er ikke sånn at to spillere blir byttet ut fordi de har underprestert, men rett og slett på grunn av at vi trenger å gjøre noe mer drastisk, forklarer Monsen.

Med endringene som gjøres får 777 nytt blod i prosjektet sitt. Med Amundsens individuelle ferdigheter, og Martinsens ledertalenter håper Monsen laget kan klatre inn i topp 25 i verden.

– Målet vårt er å levere jevnere på et høyt nivå. Vi har over en ettårsperiode slått flere lag som er godt innenfor topp 25 i verden, så da sier det seg selv at vi gjerne ser til å stabilisere oss på et sånt nivå i løpet av det neste året, avslutter Monsen.

Mange vil nok mene at disse lagendringene vil forbedre 777 totalt sett, men muligheten til å se den nye lagoppstillingen skjer ikke med det første. 777 avslutter Telialigaen med den originale lagoppstillingen, men er invitert til Elisa Main Swiss. Turneringen starter 23. mai og har en samlet premiepott rett i overkant av 468 000 kroner. Dette blir etter alt å dømme debuten til den nye lagoppstillingen til 777.

LES OGSÅ: Nordmann på verdens beste lag! - Gamer.no

Siste fra forsiden