777 - Good Game-ligaen

Gamle kjente blir gjenforent

De regjerende mesterne har samlet sammen et knallsterkt lag til seriespillet i Good Game-ligaen.

Sindre Stien/Good Game

Med to dager igjen til seriestart banker klubben mellom de syv fjell ut en av de sterkeste lagoppstillingene i Counter-Strike: Global Offensive rett før den første versjonen av Good Game-ligaen smeller i gang.

Gamle kjente og nytt ansikt

Det ble stilt spørsmålstegn i Counter Strike-Norge da 777 valgte å ikke fornye fulltidskontraktene til laget som kom til å vinne sluttspillet i Telialigaen måneden etter. Helgen før det hele begynner viser 777 at det ikk er noe galt med ambisjonene når klubben viser frem lagoppstillingen som skal ha vansker med å ikke bære favoritt-stempelet sammen med Apeks Rebels fra start.

Slik blir nye 777

Vis mer

no Mikael «Mikki» Gaup
no Sander «Grus» Nordeide Iversen
no Ole Kristian «Marcelious» Langan
no Jonatan «ruyter» Ruyter
no Erik «Truth» Hansen Dyrnes

Fra vårens lagoppstilling er det kun Mikael «Mikki» Gaup som forblir i klubben. Med tidligere fartstid i organisasjonen kommer Sander «Grus» Nordeide Iversen og Ole Kristian «Marcelious» Langan fra sine opphold i Wizard. Jonatan «ruyter» Ruyter har også seriemesterskap og historikk i 777 og er tilbake etter korte opphold i Void og Metizport. Laget rundes av med Erik «Truth» Hansen Dyrnes som den eneste spilleren uten historie i klubben fra før. Dyrnes var med i SKADE X-laget som gikk ubeseiret gjennom seriespillet i Telialigaen for et år siden og har også fartstid i Apeks.

LES OGSÅ: Apeks Rebels ser til naboland for å fullføre lagoppstillingen

Kunne fått med «SLY»

Sportslig leder i 777, Tommy «TommyM» Monsen kunne fortelle til Gamer.no at de med den nye lagoppstillingen ikke bare sikter på resultater i Norge.

Mikkel «Mikki» Gaup fra sluttspillet i Stavanger er eneste gjenværende spiller fra i våres.
Sindre Stien/Good Game

– Vi har satt sammen et lag som vi mener er godt nok til å være Norges beste lag, og som skal kunne levere resultater internasjonalt. Det er heller ikke å legge skjul på at vi har fem spillere som vi tror kommer til å takle overgangen til Counter-Strike 2 på en god måte.

Videre forklarer Monsen at 777 ønsket å bygge lag rundt «Marcelious» tidlig, men at de også på et tidspunkt var enig med «SLY» om å satse i prosjektet.

– Vi signerte «Marcelious» tidlig, og har sammen med han jobbet med å sette sammen en slagkraftig lagoppstilling. «SLY» var egentlig med i lagoppstillingen, men valgte naturligvis en mulighet for fulltidslønn i et internasjonalt lag når den muligheten kom, avslutter Monsen.

Tommy «TommyM» Monsen er fornøyd med den nye lagoppstillingen.
Sindre Stien/Good Game

LES OGSÅ: Metizport annonserer nytt lag

Umiddelbar favoritt til Good Game-ligaen

Tross nytt lag blir nok mange sjokkerte om 777 ikke stiller når sluttspillet etter høstens seriespill er fullført. Samtlige fem spillere har vunnet ligaen, og flest av alle har Iversen med hele syv seiere. Laget besitter en av Norges aller beste AWP-spillere i Langan og oser av rutine.

Fra forrige sluttspill har Jesper «Jimbo» Kamsrud lagt opp, Steffen «SLY» Amundsen satser internasjonalt, Kristian «akEz» Kornbakk er i høst å finne i Bitfix sin nye lagoppstilling, mens Alex «PALM1» Palm er listet opp i Wizards lagkonto på Gamer.no like før seriestart.

777 åpner seriespillet mot nyopprykkede krisp førstkommende mandag 21.08 kl 18.00.

LES OGSÅ: Ble straffet for snusbruk i Valorant-VM

Siste fra forsiden