Metizport - CS:GO

Metizport annonserer nytt lag

Flytter Haris «H4RR3» Hadzic til midlertidig trener.

Sindre Stien/Good Game

I en pressemelding annonserer Metizport at de har valgt å bygge nytt lag hvor bare to av lagets fem spillere gjenstår fra Telialiga-sluttspillet i Stavanger tidligere i år.

Annonseringen kommer under en uke etter at klubben kunne meddele at de hadde gjennomført sitt første suksessfulle spillersalg etter at Simon «Yxngstxr» Boije ble solgt til Sangal.

Blander fra hovedlag og talent-satsingen

Metizport X ser slik ut

Vis mer

no Adel «fLlickza» Gundersen
no Sindre «thomass1» Thomassen
no Emil «ZapR» Marcussen
no Eskil «LaX» Bjørnsen
no Tobias «Zypno» Lillestøl

no Haris «H4RR3» Hadzic (Midlertidig trener)

Den nye Counter-Strike-satsingen til Metizport innebærer at laget beholder Eskil «LaX» Bjørnsen fra den originale lagoppstillingen og får tilbake Sindre «thomass1» Thomassen som de henviste til benken for litt over en måned siden.

Sammen med de to gjenværende medlemmene fra sluttspillet i Stavanger i fjor har laget hentet to spillere fra Metizport Talent som konkurrerte i tredjedivisjon i vår. Adel «fLlickza» Gundersen og Emil «ZapR» Marcussen trer inn i laget hvor sistnevnte vil fungere som Ingame leder. Lagoppstillingen rundes av med en litt mer ukjent spiller i Tobias «Zypno» Lillestøl som av Metizport beskrives som en lokal spiller de har glede av å ta inn i laget.

LES OGSÅ: «Yxngstxr» plukkes opp av Sangal

Flytter «H4RR3» til midlertidig trener

Videre i pressemeldingen forteller Metizport at de har flyttet Hadzic til trenerrollen hvor det kommer frem at rollen er midlertidig frem til Hadzic skulle ønske seg videre til andre utfordringer.

– Haris «H4RR3» Hadzic vil enn så lenge lede laget som midlertidig trener og vi ser frem til at han kan dele sine erfaringer med vårt nye lag. Det er et ønske fra Hadzic å fortsette å konkurrere på et høyt nivå og dette ønsker ikke vi å stå i veien for. Derfor vil han se etter nye utfordringer mens han samtidig trener Metizport X.

Morten «zEVES» Vollan trer inn i ny rolle som sportsdirektør i Metizport.
Sindre Stien/Good Game

Tidligere i uken meddelte Metizport at deres lagkaptein og Ingame leder Morten «zEVES» Vollan skulle gå over til ny rolle som sportsdirektør, dette åpner opp ledig plass som trener for Hadzic som da ikke vil fortsette i den aktive lagoppstillingen.

LES OGSÅ: Telialigamestere klare for Wizard

Varsler fokus på internasjonal satsing

I tillegg til annonsering av nytt Counter-Strike-lag forteller Metizport i pressemeldingen at de åpner opp for å satse internasjonalt. Sportsdirektør Morten «zEVES» Vollan forteller at laget er stolte over hva de har oppnådd men at potensialet er større.

– Etter jeg fikk min nye rolle har vi analysert våre nåværende satsinger og vår konklusjon er at vi føler vi kan bygge et lag som kan yte bedre internasjonalt enn et norsk lag kan gjøre på sikt. Derfor kommer vi nå til å se på mulige alternativer på det markedet fremover.

Avslutningsvis forteller klubben at de har et ønske om å signere et internasjonalt lag innen kort tid som skal befeste klubbens sportslige plassering. På bakgrunn av endringene vil lagets talentsatsing som til nå har deltatt i andredivisjon, bli oppløst.

Siste fra forsiden