Metizport - Yxngstxr

«Yxngstxr» plukkes opp av Sangal

Det svenske Metizport-talentet blir klubbens første spillersalg.

Patrick Hanson/Good Game

Metizport er allerede på spillerjakt etter at laget valgte å skille vei med Sindre «thomass1» Thomassen for å gjøre plass til en dedikert AWP-spiller. Nå må klubben jakte på nok en erstatter etter at Simon «Yxngstxr» Boije er blitt kjøpt av Sangal.

Metizports gjenværende

Vis mer

sj Eskil «LaX» Bjørnsen
sj Morten «zEVES» Vollan
sj Haris «H4RR3» Hadzic

sj Sindre «thomasse1» Thomassen (benket)

– Klubbens første suksessfulle spillersalg

I en åpen pressemelding på Metizport sine nettsider ønsker daglig leder i Metizport, Arjan Sydhagen Dalsøren alt det beste for det som blir klubbens første spillersalg.

– Vi ønsker Simon lykke til i Sangal og vi er sikre på at han vil fortsette å imponere og oppnå store høyder i karrieren sin.

Simon «Yxngstxr» Boije viste glimt av storhet under sluttspillet i Telialigaen i vår.
Sindre Stien/Good Game

– Vi tar stolthet over å kunne annonsere at dette også markerer Metizports første suksessfulle spillersalg og vi er takknemlige for at han går til en større klubb.

Det kommer ikke frem i pressemeldingen hvor stor overgangssummen er.

Videre opplyser Dalsøren om at klubben er i en planleggingsfase nå som lagoppstillingen i CS:GO er nede på tre aktive mann.

– For øyeblikket er vi i en fase hvor vi evaluerer klubbens plan for å vokse videre.

LES OGSÅ: «Noobwork» ferdig i Heroic

Trekker frem «zEVES» som mentor og nær venn

Spilleren selv ville også takke for sin tid i Metizport og trakk frem spillere, daglig leder og lagets kaptein Morten «zEVES» Vollan.

– Først og fremst vil jeg takke alle mine lagkamerater i Metizport, samt alle mine tidligere lagkamerater som har vært en del av reisen min frem til nå. Jeg vil også rette en stor takk til Arjan Sydhagen Dalsøren som har tatt vare på meg i klubben siden dag en i Metizport. Jeg vil også takke Morten «zEVES» Vollan som var den som introduserte meg for Metizport og som har fungert både som en spillermentor og en veldig nær venn for meg.

Morten «zEVES» Vollan trekkes frem av Boije som en viktig mentor og lagkamerat i Metizport.
Sindre Stien/Good Game

– Når jeg hadde muligheten til å bli med i Sangal var det en mulighet jeg ikke kunne takke nei til. Det er et betydelig steg i min karriere ettersom jeg får sjansen til å spille internasjonalt og samarbeide med utrolig talentfulle spillere.

LES OGSÅ: Tommy «Taiga» Le ute av OG

Flere nyheter rundt Counter-Strike de neste dagene

Pressemeldingen avslutter med at Metizport forsikrer sine fans og følgere om at det vil komme flere annonseringer rundt deres Counter-Strike-satsing i dagene som kommer.

Good Game-Ligaen har påmeldingsfrist 17. august og det er ventet at flere av førstedivisjons-klubbene ønsker å ferdigstille sine lagoppstillinger før den tid. Likevel har hverken Metizport, Apeks Rebels, 777 og Wizard annonsert sine lag enda før sesongstart.

Siste fra forsiden