Taiga OG Dota2

Tommy «Taiga» Le ute av OG

Laget gjør endringer etter en rekke svake resultater.

Tommy «Taiga» Le
Adela Sznajder/ESL

Norges eneste Dota2-proff er satt inaktiv i det europeiske storlaget og har mulighet til å se etter andre lag i forkant av kvalifiseringene til The International 2023.

Tøff sesong for OG

Laget hadde stor suksess i 2022 og vant både Major i Stockholm og seiret under ESL One Malaysia på sensommeren. Etter en skuffende 7-8. Plass fra The International 2022 har det dessverre kun gått nedover for laget til nordmannen.

Fra lysere tider i OG
Helena Kristiansson/ESL

I sesongens første major måtte OG i likhet med Tundra og Entity spille hele tre runder med tiebreaker, før laget tapte og måtte se de to andre lagene gå til major. OG hentet seg likevel inn i neste major der de til slutt endte på 5-6. plass.

I sesongens siste major-kvalifisering havnet OG på den sure femteplassen og fikk ingen siste mulighet til å kvalifisere seg via Dota Pro Circuit.

LES OGSÅ: SLY: – Foretrekker internasjonalt lag - men er åpen for norsk superlag

Ville seg ikke i Riyadh

OG kvalifiserte seg til gruppespillet i turneringen med en premiepott på over 150 millioner kroner. Dessverre for «Taiga» falt laget ut tidlig i gruppespillet, men dro likevel med seg rundt to millioner kroner i premiepenger.

Nylig annonserte OG at lageier og tidligere vinner av The International, Sébastien «Ceb» Debs, var tilbake i lagoppstillingen. Hvem som blir deres femte i forkant av kvalifiseringen til The International er fortsatt ukjent. Så gjenstår det å se om «Taiga» gjør en opptreden i kvalifiseringen for et annet lag, eller om han gjør seg klar til neste sesong.

Siste fra forsiden