Metizport - CS:GO

Metizport benker «thomass1»

Det er ventet at flere klubber skal rense i spillerstallene sine i sommer - dette gjelder også Metizport.

Sindre Stien/Good Game

Metizport jobbet godt før vårsesongen i Telialigaen med å bygge opp en solid lagoppstilling som på papiret ville være sterke nok til å konkurrere med de aller beste i landet.

Slik ser Metizport ut

Vis mer

se Simon «yxngstxr» Boije
sj Eskil «LaX» Bjørnsen
sj Morten «zEVES» Vollan
sj Haris «H4RR3» Hadzic

sj Sindre «thomasse1» Thomassen (benket)

Simon «yxngstxr» Boije var eneste gjenværende spiller fra lagets forrige lagoppstilling. Med seg plukket Metizport både Jonatan «Ruyter» Ruyter og Sindre «thomass1» Thomassen fra Void. Morten «zEVES» Vollan gikk fra trener-rollen til å bli aktiv spiller igjen.

LES OGSÅ: Ukrainsk CS:GO-spiller drept i krig

På utkikk etter ny AWP

I en Twitter-status meddeler Metizport at de har valgt å benke Sindre «thomasse1» Thomassen som skal evaluere mulighetene sine videre.

Til Gamer.no kan Morten «zEVES» Vollan fortelle at hovedårsaken til byttet handler om AWP-rollen i laget-

– Vi har prøvd det siste halvåret å omskolere yxngstxr til AWP. Etter en lengre periode ble prosjektet evaluert og etter interne dialoger fant vi ut at dette ikke fungerte slik som vi håpet på. Derfor ble vi nødt til å benke en spiller for å åpne en plass i lagoppstillingen til en AWP-spiller. Dette er ikke noe vi ønsket i det hele tatt da Sindre har vært en viktig brikke for oss og vi synes også at hans utvikling har gått i riktig retning.

På spørsmål om hvor Metizport ligger an i søk etter ny femtemann svarer Vollan at det jobbes mot flere alternativer.

Morten «zEVES» Vollan må innfinne seg med en tur på overgangsmarkedet etter ny AWP i sommer,
Sindre Stien/Good Game

– En erstatter er ikke funnet, men vi er i dialog med flere kandidater.

LES OGSÅ: League of Legends-ligaen ble truet av streik - lite ble oppnådd

Andreplass i seriespillet

Lagoppstillingen ble komplett i desember i fjor da tidligere 777-spiller Haris «H4RR3» Hadzic ble lagets nye femtemann - da hadde også Ruyter i mellomtiden måtte vike plass for Eskil «LaX» Bjørnsen som også ble hentet fra Void.

Laget skulle vise gode takter i seriespillet hvor de kun tapte et oppgjør av åtte serierunder. Under sluttspillet skulle laget støte på problemer i sin semifinalemotstander Wizard, som i en jevn batalje sikret seg 2-1-seier og finaleplass på bekostning av Metizport.

Det er flere spillere på markedet etter at 777 ikke fornyet sine fulltidskontrakter og Apeks Rebels ikke fornyet med flere av sine spillere. Ettersom flere førstedivisjonslag ikke tilbyr fastlønn til sine spillere er det høysesong for spekulasjoner.

Gamer.no er informert om at flere lag vil komme med annonseringer rundt sine CS-prosjekt fra midten av juli.

Siste fra forsiden