Wizard Counter-Strike

Telialigamestere klare for Wizard

Sikrer seg 777-duo før neste sesong i Good Game-ligaen.

Snorre «fletch» Granerud er klar for Wizard, nå som spiller.
Sindre Stien/Good Game

Trollmennene har levert godt de siste sesongene i Telialigaen hvor det endte med finaleplass i Stavanger under vårens sluttspill. Nå er det klart hvem som skal representere Wizard i det som nå heter Good Game-Ligaen.

Rutinerte erstattere

Dette er Wizards Counter-Strike-lag:

no Daniel «zykes» Jensen
no Snorre «fletch» Granerud
no Jon Erik «ztk» Øygarden
no Bjørnar «BFR» Fauske Røn
no Jonatan «Ruyter» Ruyter

Inn i laget kommer de rutinerte spillerne Jonatan «Ruyter» Ruyter og Snorre «fletch» Granerud. Både Ruyter og Granerud har historie fra 777 hvor de begge blle mestere. Der Ruyter sist figurerte som spiller var Granerud trener de siste sesongene. Nå gjør han comeback som spiller i AWP-rollen han sist hadde i 777 tilbake i 2021.

Begge to besitter mye erfaring fra det øverste nivået i Norge.

Les også: «Yxngstxr» plukkes opp av Sangal

Store sko å fylle

Ut av laget går fjorårets superduo Ole «Marcelious» Langan og Sander «Grus» Iversen som den siste tiden har gjort suksess med blandingslaget En av de lette. Duoen har både vunnet ESEA Pre-Season Circuit, og sikret seg en plass i den lukkede kvalifiseringen i CCT Nord Europa, der de også har hatt med seg Steffen «SLY» Amundsen.

Ole «Marcelious» Langan og Sander «Grus» Iversen var begge med da Wizard stakk av med førsteplassen under Bergen Games.
Rainer Kleive

Det er liten tvil om at det vil være et stort ansvar å fylle rollene etter Iversen og Langan.

Les intervjuet med Steffen «SLY» Amundsen

Ønsker sluttspill

Medeier i Wizard Fredrik Øvrelid forteller i en kort kommentar til Gamer.no at laget også i år skal figurere som et blandingslag, men at en sluttspillplass skal være innen rekkevidde.

Jonatan «Ruyter» Ruyter blir gjenforent med Granerud i Wizard.
Joakim Riise/Good Game

– Vi håper at lagoppstillingen leverer inne på serveren, og har et ønske om å komme oss til sluttspillet. Det er stort sett det vi spiller for!

– Jeg meiner det er et topp fire lag. Guttene er engasjerte og motiverte, så det blir veldig gøy å se Jonatan «Ruyter» Ruyter og Snorre «fletch» Granerud tilbake på serveren igjen.

Det er fortsatt knyttet stor spenning til flere av de øvrige lagene i den øverste divisjonen som fortsatt ikke har annonsert lagoppstillingene sine for den kommende sesongen i Good Game-ligaen.

Les også: «Noobwork» ferdig i Heroic

Siste fra forsiden