CS:GO Good Game-ligaen

Apeks Rebels ser til naboland for å fullføre lagoppstillingen

Henter unge talenter fra Sverige og Danmark.

Fra sluttspillet i Telialigaen vår 2023.
Sindre Stien/Good Game

Semifinalistene fra sluttspillet i Telialigaen tidligere i år går utenfor Norges landegrenser når laget henter inn spiller nummer fire og fem.

Henter forsterkninger utenfor grensen

Etter å ha vurdert svært mange spillere i sommer falt til slutt valget på to spillere utenfor Norge. Inn kommer svenske Adam «bq» Bergqvist fra Lilmix, og danske Marcus «Q-Q» Krolak-Henriksen fra akademilaget til den tyske organisasjonen MOUZ.

Spillerne fyller de resterende plassene etter at organisasjonen tidligere i år valgte å skille lag med både Preben «trax» Martinsen og Viktor «vHw» Wadman.

Apeks Rebels ser nå slik ut:

Vis mer

no Ådne Storås «sense» Fredriksen
no Sindre «Tapewaare» Ellefsen
no Tobias «berzerk» Bertelsen
se Adam «bq» Bergqvist
dk Marcus «Q-Q» Krolak-Henriksen

dk Torbjørn «mithR» Nyborg (trener)

Rebels sin trener Torbjørn «mithR» Nyborg har også erfaring fra tyske MOUZ, der han jobbet som trener før han ble hentet til norske Apeks Rebels.

LES OGSÅ: Metizport annonserer nytt lag

Seiler opp som favoritter

Det er nå under en uke til seriestart i Goodgame-ligaen og Apeks Rebels vil nok av mange være en av favorittene til å nå sluttspillet, og overrasker nok heller ingen om de ender opp med å ta hjem trofeet i høst. Det er kun et år siden laget seiret under sluttspillet på Spillexpo 2022, hvor laget fortsatt besitter den sterke kjernen, og lagets viktige trener i danske Nyborg.

Det er nå kun 777 som ikke har annonsert sitt endelige lag i toppdivisjonen av Good Game-ligaen. Organisasjonen sjokkerte Counter-Strike-Norge da laget ikke fornyet kontraktene til laget som til slutt vant Telialigaen i våres. Likevel er det knyttet stor spenning rundt lagets annonsering ettersom flere norske profiler fortsatt står uten lag.

LES OGSÅ: Ble straffet for snusbruk i valorant-vm

Siste fra forsiden