Telialigaen: Runde 8

777 og 00 Prospects kjemper om ligaseier

Det er klart for toppoppgjør i Telialigaen når de to ubeseirede lagene møtes.

777 ønsker nok å kopiere disse scenene fra fjorårets finale av Telialigaen.
Eivind Von Døhlen/Good Game

Den siste kampen i Telialigaens åttende runde er et oppgjør med prestisje.

Både 00 Prospect og 777 har så langt levert en plettfri sesong, og det eneste som skiller dem er en poengstraff til 00 Prospects. Begge lag er dermed fortsatt i posisjon til å kunne sikre seg det viktige førstevalget av semifinalemotstander under Telialigaens sluttspill, samt plass i Nordic Masters.

Kampen vises klokken 20:00 i kveld, og du kan se den på 00 Prospects sin egen Twitch-kanal.

Ikke optimal situasjon

777 stiller med følgende spillere

no Kristian «akEz» Kornbakk
no Haris «H4RR3» Hadzic
no Mikael «mikki» Gaup
no Sander «Grusarn» Iversen
no Jonatan «Ruyter» Ruyter

no Snorre «fletch» Granerud (Trener)

Til tross for varierte resultater utenfor Norges landegrenser, har 777 levert varene i Telialigaen.

Laget bekreftet likevel tidligere denne måneden at de skiller lag med Sander «Grusarn» Iversen og Jonatan «Ruyter» Ruyter når kontraktene deres går ut ved sesongslutt.

Gamer.no publiserte en ryktesak tidligere denne måneden som omhandlet de tidligere Apeks Rebels-spillerne Preben «Trax» Martinsen og Steffen «SLY» Amundsen. Det er ventet at spillerne skal erstatte Iversen og Ruyter i 777 uten at dette er bekreftet fra hverken Apeks eller 777.

Kornbakk kan fortelle til Gamer.no at stemningen i laget er merkelig, men at de gjør det beste ut av det.

– Motivasjonen er grei nok. Stemninga er litt rar, men vi gjør det beste ut av det. Vanskelig å forvente full motivasjon og engasjement når folk er i den situasjonen man er. Men vi gjør det beste ut av det.

Les også: Rykte: Nytt norsk superlag i emning – 777 sikrer seg «Trax» og «SLY»

To ubeseirede lag

00 Prospects er sammen med 777 er ubeseiret i Telialigaen. På grunn av en poengstraff er 00 Prospect likevel tre poeng bak 777, og er avhengig av seier i kveldens kamp for å kunne vinne ligaspillet.

I 777-leiren er Kornbakk klar på at målet er å gå gjennom sesongen ubeseiret

Les også
Oilers frigir Counter-Strike-laget

– Ja for min del hadde det vært kult å gjøre det uten å miste et kart, og tror vi skal klare det. Ingen andre har så vidt jeg vet gjort det tidligere, så vi har lyst til å gjennomføre det.

Kristian «akEz» Kornbakk håper på seier i kveldens kamp.
Eivind Von Døhlen/Good Game

Prospektenes trener Dennis «Rytter» Rytter innrømmer på sin side at sesongen ikke alltid har vært enkel. Laget kommer uansett til å finne ekstra motivasjon for å slå 777, gjennom den potensielle billetten i Nordic Masters.

Dette er 00 Prospects

no Jesper «Jimbo» Kamsrud
no Eskil «LaX» Bjørnsen
no Sigurd «MV1» Schmidt-Hanssen
no Håvard «kfreq» Ytreland
se Olle «spooke» Grundström

no Dennis «Rytter» Rytter (trener)
se Samuel «Zyppe» Martinsson (trener)

– Vi prøver selvfølgelig å gå ubeseiret gjennom sesongen, på samme måte som 777. Vi må likevel innrømme at det blir vanskelig med to midlertidige spillere, selv om det har fungert godt til nå. Så er det jo gulroten ved å gå ubeseiret igjennom: Nemlig plassen i Nordic Masters, som vi gjør alt vi kan for å få tak i.

Les også: «jkaem» og «Polly» klar for Apeks Rebels

Forventer godt spill

Det har så langt i sesongen ikke vært tvil om at det er 777 og 00 Prospects som har levert på det høyeste nivået, og Rytter er klar for at samtlige spillere på serveren leverer varene.

– Jeg forventer høy individuell klasse fra alle 10 spillerne på serveren. Det er tross alt de to beste lagene denne sesongen som møtes. Og med alt som er på spill, plassen i Nordic Masters som begge lag har lyst på.

00 Prospects har vist god form og kunne senest i går kveld gå av med en imponerende 2-0 seier over Young Ninjas i MistGames Heroes of Tomorrow.

LES OGSÅ: – Vi forventer ikke å ha noen problemer med å slå de

Siste fra forsiden