Supporterprisen

Gamer.no og Telialigaen skal kåre de beste supporterne på sluttspillet

For tredje gang blir den populære prisen delt ut på Telialiga-sluttspillet.

777 sine supportere vant forrige kåring.
Eivind Vond Døhlen/Good Game

De beste lagene i i Rocket League, League of Legends og Counter-Strike samles lørdag 28. og søndag 29. mai. Nok en gang arrangeres hele sluttspillet på Eldorado i Oslo.

Anseelig premiepott

Under sluttspillet skal det konkurreres om en total premiepott på 331 000 kroner fordelt på Counter Strike: Global Offensive, League of Legends og Rocket League. Også denne gang skal det kåres noe annet enn selve deltagerne, nemlig Supporterprisen.

LES OGSÅ: Klarer Riddle å forsvare seriemesterskapet? - Gamer.no

Hvilken klubb har de beste supporterne?

I samarbeid med Telialigaen skal Gamer.no kåre de beste supporterne under sluttspillet. Premissene vil som før være hvilke supportere som støtter sitt lag på best mulig måte med slagord, bannere, lyd og god stemning.

Supporterne som utmerker seg best vil bli premiert med 10 000 kroner, noe Gamer.no annonserer kort tid etter sluttspillet er over.

Administrerende direktør i Good Game Erling Rostvåg, kunne si dette om Supporterprisen:

– Helt siden vi lanserte supporterprisen første gang, har lagene virkelig plukket opp hansken og mobilisert stemning i salen. Det er kjempegøy og en vinn-vinn. Alle får det morsommere, og vi får muligheten til å hjelpe et av lagene økonomisk.

LES OGSÅ: – Vet ikke om lange avbrekk i sesongen er det beste for oss - Gamer.no

Slik så det ut på forrige Telialiga-sluttspill.
Slik så det ut på forrige Telialiga-sluttspill.

Familie kan det å støtte opp

Under høstens sluttspill i fjor stakk 777 av med både Supporterprisen og sitt første seriemesterskap i Telialigaen. Den gang kunne Tommy «TommyM» Monsen gi mye av æren til Mikael «Mikki» Gaup sin familie for at de tok med seg Supporterprisen.

Les også
AW3 favoritt til å ta sin tredje strake Rocket League-tittel i Telialigaen

– Det er lite tvil om at «Mikki» sin familie skal ha mesteparten av æren for denne prisen, så her er det klart at de skal få lønn for strevet, fortalte Monsen den gang.

Kampene går av stabelen fra klokken 12:00 på lørdag når AW3 møter møter Mustu Fluck i Rocket League-semifinale. Alle kampene vises på NRK sin egen Twitch-kanal. Resten av programmet kan du se under.

Siste fra forsiden