Telialigaen - League of Legends

Klarer Riddle å forsvare seriemesterskapet?

Semifinalene er klare - hvem klarer å kjempe seg til finalen på Eldorado?

Klarer vårens utgave av Riddle å gjenta høstens suksess?
Eivind von Døhlen/Good Game

Først ble ti lag til åtte. Nå, når vi går inn i vårens vakreste eventyr, nemlig Telialigaens sluttspill, har utvalget halvert seg. Ett av de fire kvalifiserte lagene er de regjerende seriemesterne, Riddle.

I løpet av de to neste ukene får de muligheten til å forsvare tittelen mot Rich Gang, Urban og Domino. Første hinder for seriemesterne er Rich Gang, men før den tid skal første semifinale mellom Domino og Urban avholdes. Sluttspillets finale kan du se live på Eldorado lørdag 28. mai.

Semifinalen mellom Domino og Urban ser du på lørdag 14. mai, fra klokken 17:00 »

Andre semifinale mellom Riddle og Rich Gang ser du søndag 15. mai, klokken 16:00 »

Semfinale #1: Domino mot Urban

DISSE SPILLER FOR URBAN

Vis mer

ro Zidaru «Coatpustmain» Laurentiu-Dodel (Top)
lb Wissam «Potato» Meho (Jungle)
sj Victor «Xero» Kim-Long Hov (Mid)
sj Thomas «Skive» Osdal (ADC)
sj Martin «Coinflip» Auseng (Support)

På forhånd av sesongen var det få som hadde trodd at Urban skulle kvalifisere seg til sluttspillet. I tredje runde av seriespillet vant Urban mot Domino, og skal vi tro Urban-spiller Martin «Conflip» Auseng er det ikke de som behøver å bevise noe i semifinalen.

– Jeg tror det er Domino som blir nødt til å vise at de klarer å slå oss. De må svare på hvordan vi velger helter og på stillestilen vår. Om vi får lov til å spille vårt spill har vi vist et veldig stort potensial, sier han til Gamer.no.

LES OGSÅ: Hallzerk ferdig i Dignitas: – Jo fortere jeg er i gang igjen desto bedre

DISSE SPILLER FOR DOMINO

Vis mer

no Thomas «RIPPED» Hausbak (Top)
se Kewin «Sidon» Karlsson (Jungle)
no Sondre «Shaolin» Myrmel (Mid)
no Kris Andre «Kris» Abrahamsen (ADC)
no Dennis «Denden» Bui (Support)

Tidligere resultat til side - første semifinale kommer sannsynligvis til å bli et meget jevnt oppgjør. Domino-spiller Kris Andre «Kris» Abrahamsen mener selv at laget har et par egenskaper som semifinalemotstanderen kommer til å slite med å håndtere.

– Vi er en god del mer skjerpet inn mot sluttspillet, og vi tar Urban på individuelle ferdigheter og mer fleksibilitet i helteutvelgelsen, sier han til Gamer.no.

Semifinale #2: Riddle mot Rich Gang

DISSE SPILLE FOR RICH GANG

Vis mer

no Andreas «Banderas» Barril (Top)
no Maxwell «Milf Police» Martinsen (Jungle)
se Shenghao «Air» He (Mid)
se Alex «Mirbs» Holmin (ADC)
no Thong «Thoug» Van (Support)

Les også
Counter-Strike-liga bannlyser russiske lag på grunn av krigen i Ukraina

Oppgjøret mellom Riddle og Rich Gang har tidligere blitt spådd til å bli vårens finale. Det var derimot ikke Riddle-spillerne interessert i at det skulle bli, i og med at de valgte å møte Rich Gang i semifinalen.

Tidligere har Rich Gang-spiller Andreas «Banderas» Barril gitt semifinalemotstanderen favoritt-stempelet. Denne gangen er han dog ikke like kjapp med å dele ut stempelet. Til Gamer.no sier han at alt ligger til rette for revansj.

– Vi er mer spente på denne kampen enn alle andre kamper vi har hatt til sammen, så det blir et annet type Rich Gang som viser seg fram på søndag. Dersom alle har en god dag er det ingen tvil om at vi vinner og revansjerer vårt tidligere tap.

LES OGSÅ: Rocket League-semifinalene spikret etter dramatisk sisterunde

DISSE SPILLER FOR RIDDLE

Vis mer

it Silverio «Deidara» Masi (Top)
no Ole Martin «Ploxy» Glomsaas (Jungle)
no Ram Andre «Flufo» Fylkesnes (Mid)
no Mathias «Tide» Kruse (ADC)
no Omid «Touch» Rosander (Support)

Med en uforstyrret seiersrekke gjennom det ordinære seriespillet er det ingen tvil om at Riddle seiler inn til sluttspillet fulle av selvtillit. Det bekreftes i det Riddle-spiller Mathias «Tide» Kruse forteller Gamer.no at de ikke kommer til å møte på noen problemer mot Rich Gang.

– Vi gikk gjennom seriespillet uten tap, og vi spiller enda bedre sammen nå. Sist gang tok vi Rich Gang uten store problemer, og vi satser på at vi nok en gang tar kontrollen og sikrer oss finaleplassen.

Siste fra forsiden