Telialigaen - Rocket League

Rocket League-semifinalene spikret etter dramatisk sisterunde

AW3 lekte seg til tabelltopp, mens 00 Prospects snek seg forbi Mustu Fluck.

Regjerende Rocket League-mester AW3 har vært best gjennom seriespillet denne sesongen.
Eivind von Døhlen/Good Game

AW3 har vunnet Telialigaens seriespill i Rocket League, etter en sesong der laget tok ni seire av ni mulige.

Den regjerende mesteren får selskap av 00 Prospects, Mustu Fluck og Domino i sluttspillet, som skal avholdes senere denne måneden.

Omrokkering i toppen

Slik så Rocket League-tabellen ut etter endt seriespill.
Telialigaen.no

Det ble en spennende sisterunde med Rocket League i Telialigaen. Til tross for at de fire sluttspillagene var bekreftet på forhånd, fikk vi spenning i flere av kampene og det var Domino og Mustu Fluck som skapte størst underholdning.

De to sluttspillagene jaget hverandre tett gjennom en flott serie på best av syv kamper. Til slutt var det Domino som trakk det lengste strået på overtid i syvende og avgjørende match.

Med seier i sin kamp mot Playwell kunne 00 Prospects så klatre forbi Mustu Fluck, til en andreplass på tabellen. Semifinalene blir dermed AW3 mot Mustu Fluck i første kamp og Domino mot 00 Prospects i neste.

Sluttspillet for Telialigaens vårsesong i Rocket League spilles lørdag 28. mai, på Eldorado e-sportsenter i Oslo.

Nedrykk og opprykk

Av de øvrige kampene var det Razzle Dazzlers og Fact Revolution som kom best fra det. Førstnevnte seiret 4-1 over Rotaryon, mens Fact fikset biffen 4-2 mot Major. De to førstedivisjonstraverne holder det dermed gående i toppsjiktet enda en sesong til.

Major berget også plassen med sine totalt ni poeng, mens Rotaryon må ut i kvalifiseringskamp mot Einherjar 13. mai. For Playwell – en annen klubb som tilsynelatende har vært med i førstedivisjon i alle år – går turen ned i divisjonen under.

Playwell får selskap av Metizport, mens Nidaros og Flowenz rykker opp.

LES OGSÅ: Når grasrota blir til ugress – om sportsvasking i e-sport »

Siste fra forsiden