«hallzerk» ferdig i Dignitas

Hallzerk ferdig i Dignitas: – Jo fortere jeg er i gang igjen desto bedre

Håkon «hallzerk» Fjærli og resten av Dignitas skiller lag med organisasjonen.

Håkon «hallzerk» Fjærli og resten av spillerne i Dignitas er satt på overgangslisten.
Sindre Stien/Good Game

Etter flere skuffende resultater valgte Dignitas tirsdag kveld å avslutte samarbeidet med CS:GO-laget sitt. Lagoppstillingen som blant annet besto av de rutinerte stjernene Patrick «f0rest» Lindberg og Adam «friberg» Friberg huset også en av Norges beste spillere.

Håkon «hallzerk» Fjærli kom inn i det svenske veteranlaget som gjenforente brorparten av det legendariske Ninjas In Pyjamas-laget. Sammen med ikonet Christopher «GeT_RiGhT» Alesund og Richard «Xizt» Landström var Fjærli den vordende stjernen som skulle bidra til å ta Dignitas tilbake til toppen. Dessverre gikk det ikke sånn.

Les også: Når grasrota blir til ugress

Etter kort tid forlot Alesund og Landström prosjektet, som heller ikke med nytt blod i form av blant annet norske Haris «HARR3» Hadžić fikk dreis på sakene.

Kom ikke som et sjokk

Til tross for solide enkeltmannsprestasjoner av «hallzerk» gjennom hele oppholdet i Dignitas, klarte aldri det svensk-norske laget å knekke koden. Fjærli innrømmer at det ikke kom som noen stor overraskelse da Dignitas annonserte at de ikke ønsket å satse videre på laget.

– Selvfølgelig ikke spesielt gøy å få en sånn beskjed, men helt ærlig så kom det ikke som verdens største overraskelse. Vi som lag har ikke prestert godt nok for vårt kaliber.

Optimistisk for fremtiden

På spørsmål om fremtiden er den unge bodøværingen positiv.

– Jeg tenker å bytte spill til Valorant å bli profesjonell der. Neida, jeg kommer til å fortsette å jobbe hardt i Counter-Strike, og forhåpentligvis får jeg et tilbud der jeg har troen på at vi kan bli et bra lag. Er mer motivert enn noen gang til å kjøre på.

Les også
Sakura Zensen opp i ledelse etter første PUBG-runde i Telialiagen

Til tross for en iver etter å komme i gang igjen så presiserer Fjærli at det ikke kommer til å bli tatt noen forhastede avgjørelser om hans neste lag.

Les også: «zEVES» klar for ny klubb

Dette var Dignitas

no Håkon «hallzerk» Fjærli
se Patrick «f0rest» Lindberg
se Ludvig «HEAP» Alonso
se Adam «friberg» Friberg
se Jonas «Lekr0» Olofsson

– Jo fortere jeg er i gang igjen, desto bedre. Vil uansett vurdere nøye hvilket prosjekt jeg hopper på – har ingen tro på å forhaste slike prosesser.

Det er heller ikke umulig at flere av de nåværende spillerne i laget fortsetter samarbeidet videre.

– Det er absolutt mulig, det er fire veldig gode spillere jeg har spilt med så jeg har ikke hatt noe imot å fortsette med en eller flere av de.

Utelukker ikke et norsk lag

Fjærli som tilbake i 2017 spilte for et helnorsk Nordavind-lag, sammen med blant andre Haakon «radifaction» Tholo og Erik «truth» Hansen Dyrnes, har siden 2018 kun spilt i internasjonale blandingslag. Han utelukker likevel ikke at han vil vurdere en ny helnorsk lagoppstilling.

– Alle lag og muligheter er oppe til vurdering. Så lenge jeg har trua på lineupen og man har rammene rundt som gjør at man kan jakte drømmen, så spiller det ikke noen rolle fra hvilket land spillerne er fra sånn sett.

Siste fra forsiden