Blir trener for norsk topplag

«zEVES» klar for ny klubb

Den tidligere LGB-laglederen får nye utfordringer.

Morten «Zeves» Vollan (til venstre) er tilbake på trenerbenken.
Eivind Von Døhlen/Good Game

Morten «zEVES» Vollan har skrevet under for Metizport sitt CS:GO-lag som trener, bekrefter klubben i en pressemelding.

Vollan, som blant annet har spilt for LGB Esports, Norse og Nordavind hadde følgende å si om sin nye rolle.

– Jeg har nylig blitt kjent med denne fantastiske klubben, og jeg er fast bestemt på å utvikle et lag som kan gi klubben suksessen den fortjener, forteller Vollan i pressemeldingen.

LES OGSÅ: «jkaem» og «Polly» klar for Apeks Rebels

Tidligere major-deltager

Vollan har en lang karriere bak seg både som spiller, trener og ekspert. Han var en del av det fullnorske LGB-laget som ble det første, og hittil eneste, norske laget som har tatt seg til en Valve-sponset major-turnering.

Disse spiller nå for Metizport

Vis mer

no Kim Fredrik «Winther» Winther
no Jørgen «bINA0» Vik
no Emil «kaas» Kaasa
no Oliver «m3r0» Olsen
no Joakim «JOKKUM» Tuene

no Morten «zEVES» Vollan (trener)
no Martin Zinedine «Neon» Karlengen Magnes (assistenttrener)

Siden den tid har taktikeren spilt i klubber som Copenhagen Wolves, Norse, Noreg og Nordavind. Som trener har Vollan blant annet ledet Dignitas, Copenhagen Flames, x6tence og mest nylig Apeks Rebels. Han har også vært ekspert på sendinger blant annet for TV2.

LES OGSÅ: Apeks inviter Metizport til treningsleir

Daglig leder i Metizport, Arjan Sakarias «Sakken» Dalsøren, er fornøyd med å få inn rutine i laget.

Klar for å lede Metizport
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

– Dette er et stort steg for oss, og vil gi oss utrolig mange nye muligheter. Med Morten på laget vil vi få flere fantastiske og unike erfaringer. Det vil også hjelpe på veksten til Metizport. Vi gleder oss til å fortsette arbeidet rundt dette prosjektet, forteller Dalsøren i pressemeldingen.

Metizport har hatt en tøff sesong i årets utgave av Telialigaen, og ligger nest sist med fattige tre poeng. E-sportansvarlig, Jonas «JoVo» Volle Åkre ser likevel lyst på fremtiden.

Les også
AW3 favoritt til å ta sin tredje strake Rocket League-tittel i Telialigaen

– Dette er ikke bare den største overgangen for Metizport siden klubbens siftelse, men også utrolig banebrytende for meg personlig, siden Morten var en av de første jeg så spille CS på Twitch siden jeg begynte å spille, forteller Volle Åkre før han fortsetter:

Spent på fremtiden

– Hans kunnskap og erfaringer fra spillet er uovertruffen, og arbeidsetikken hans kan bare beskrives som beundringsverdig. Jeg er utrolig spent på fremtiden til CS-divisjonen vår, og klarer ikke å vente med å se den vokse videre, avslutter Volle Åkre.

Metizport bekrefter også at Vollan inntar rollen med umiddelbar virkning, mens Martin Zinedine «Neon» Karlengen Magnes vil ta stillingen som assistenttrener.

Siste fra forsiden