Frame City Killer

På E3 annonserte Namco for første gang Frame City Killer – et fremtidsbasert action-snikespill til Xbox 360. Nå har den første traileren ankommet.

Handlingen i Frame City Killer foregår i Øst-Asia, og sender spilleren inn i rollen som Crow – en leiesoldat som skal identifisere og eliminere Kahn - en mystisk terrorist og sjef for et narkokartell. Spilleren må snike seg rundt i byen for å følge og identifisere ulike mål, før dødsstøtet settes inn.

- Frame City Killer er et prakteksempel på hva Namco planlegger for neste generasjon konsoller, fortalte Nobuhiro Kasahara, adm. direktør hos Namco Hometek i en pressemelding når spillet ble presentert for første gang på E3 tidligere i år. Frame City Killer lover å gi spilleren en mørkt og sitrende historie, med spennende biljakter og flere ulike veier til målene.

Frame City Killer benytter seg av Unreal Engine 3-motoren, og den ferske traileren viser med tydelighet hvor kraftig denne er. I en meget detaljert by, med et myldrende menneskelig, spaserer Crow. Vi ser at han identifiserer to personer, før han får øye på en flokk soldater som tydeligvis er ute etter deg. Deretter kryssklipper traileren mellom eksplosjoner og skyting i bakgater, med en ukjent kvinne og mann i et rom - en mann som antageligvis er den beryktede narkosjefen.

Frame City Killer utvikles etter det Gamer.no kjenner til, eksklusivt for Xbox 360. Spillet er ventet i amerikanske hyller før jul, men noen europeisk lanseringsinfo er foreløpig ikke kjent. Sammen med denne traileren, slapp også Namco de femten første skjermbildene.

Siste fra forsiden