Fredelig MMORPG fra Danmark

Danske Runestone har kunngjort et massivt onlinespill der desperate kolonister må jobbe sammen for å overleve på en fremmed planet.

Seed foregår i en fjern fremtid, på en fjern planet. Her må menneskene jobbe sammen for å sikre at kolonien deres overlever, for om den utryddes, kan det bety det slutten på menneskerasen. De danske utviklerne forteller at hovedmålet for spillet er å simulere et ekte samfunn, hvor hver enkelt spiller får sin rolle i maskineriet.

I stedet for å skaffe seg verdier ved bruk av våpen, må ambisiøse spillere benytte seg av det robuste demokratisystemet i Seed for å skaffe seg makt. Datastyrte figurer spiller en stor rolle i spillet; hver enkelt av dem har sine egne motivasjoner og mål, og hver enkelt har unike følelser, unik viten og unike responser. De husker det du gjør og dømmer deg deretter.

En av de mest interessante tingene med spillet er at spillerne får ekte mulighet til å påvirke verdenen. Når spillet starter er kolonien i dårlig forfatning, og terraformingen (prosessen som skulle gjøre planeten mer beboelig for mennesker) har stanset. Hva som nå skjer vil være opp til spillerne. Skal de putte alle ressursene inn på å gjenoppstarte terraformingen? Eller skal ressursene brukes til å gjøre selve kolonien bedre?

Om du synes Seed høres ut som et interessant prosjekt, kan du prøve å bli med i betatestingen. Den 9. januar vil Runestone begynne å ta i mot søknader, og selve testingen vil starte 1. februar. Lanseringen er satt til april. For mer informasjon, kan du besøke spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden