Freedom Force Vs. The Third Reich på vei

Digital Jesters og Focus Interactive vil samarbeide om utgivelsen av det neste Freedom Force-spillet fra Irrational Games.

Superheltene i Freedom Force er tilbake, og denne gangen begynner historien en gang på sekstitallet. Heltene har akkurat hindret den onde superskurken Nuclear Winter i å få gjennomført de farlige planene hans, men så skjer det noe spesielt - de blir alle transportert tilbake i tid, til 1940, hvor de må kjempe mot de tyske nazistene.

Freedom Force Vs. The Third Reich er et actionfylt taktisk rollespill som vil være spillbart i både enspiller og flerspiller. Spillets stil er basert på amerikanske tegneserier fra sekstitallet, og kommer naturligvis med massevis av humor, slik som i forgjengeren.

Tilhengere av forgjengeren kan glede seg til å kunne leke med seks nye helter, i tillegg til gjengen fra originalspillet. Spillet bruker avansert 3D-grafikk takket være Gamebryo-motoren, og dette fører til at alle superheltene ser akkurat slik ut som utviklerne ønsket.

Digital Jesters vil gi spillet ut i Storbritannia, mens Focus Home Interactive vil bringe det til det franske markedet. I følge pressemeldingen vi har fått vil de to selskapene samarbeide om å få spillet ut til de øvrige landene i Europa. Utgivelsen er satt til første kvartal neste år.

Siste fra forsiden