Freedom Force vs. The Third Reich

Nå er det på tide å finne frem supermanndrakten igjen; Irrational Games har lansert en demoversjon av det taktiske rollespillet Freedom Force vs. The Third Reich.

I Freedom Force vs. The Third Reich blir superheltene i Freedom Force på mystisk vis transportert tilbake i tid, til 1940 og andre verdenskrig. Nå må de kjempe mot de tyske nazistene, og det viser seg raskt at disse har flere ess i ermet enn historiebøkene forteller.

Freedom Force vs. The Third Reich er et actionfylt taktisk rollespill som vil være spillbart i både enspiller og flerspiller. Spillets stil er basert på amerikanske tegneserier fra sekstitallet, og kommer naturligvis med massevis av humor, slik som forgjengeren. Spillet inneholder seks nye helter, i tillegg til gjengen fra originalspillet.

Demoen inneholder et enspilleroppdrag som har fått det noe skremmende navnet "The Voice of Doom". Her må spilleren benytte seg av de unike egenskapene til superheltene Tombstone, Green Genie, Blackjack og El Diablo, for å hindre den onde Fortissimo og hans nazistkumpaner i å brenne uvurderlige kulturminner.

I tillegg får du sjansen til å prøve den nye "tag"-flerspillermodusen (en av syv flerspillermoduser i spillet) på et spesiallaget kart. Dessuten kommer demoen med "skirmish"-modusen Rumble Room og gir deg i tillegg en liten titt på verktøyet som lar deg skape dine egne helter. Demoen er på 150 MB, og du finner den her:

Siste fra forsiden