Fremtidsmorder fra Futrix

Futrix Studios har kunngjort Future Killer, et skytespill hvor verden opplever en invasjon fra det ytre rom.

Futrix Studios er utviklerstudioet til Thearrel McKinney, som har jobbet som designer hos Ritual Entertainment. Nå jobber Futrix med et førstepersons skytespill til PC som heter Future Killer. Spillet foregår (overraskende nok) i fremtiden, og du er en del av et genetisk eksperiment hvor forskerne prøvde å lage en ny type mennesker spesialdesignet for hardt arbeid.

Oppdraget til disse klonene var å kolonisere en ny planet, da menneskeheten har brukt opp ressursene på jordkloden. Ting ser imidlertid ikke ut til å ha gått helt etter planen; i det spillet starter blir nemlig jordkloden angrepet fra det ytre rom. Spørsmålet er nå om klonene har noe med dette å gjøre, eller om menneskeheten står overfor en ny og utenomjordisk fiende.

For mer informasjon om Future Killer, samt en illustrasjon som gir et visst inntrykk av stemningen vi kan forvente oss i dette spillet, kan du besøke spillets offisielle nettsted. Det forventes at Futrix Studios vil komme med mer informasjon om spillet og teknologien bak det i tiden som kommer.

Futrix Studios jobber også med et spill som heter Deadly Gates. Dette ser ut til å være et fantasybasert eventyr som foregår i et hulekompleks fullstappet av feller, gåter og farlige fiender. Spillets nettsted inneholder litt informasjon (men ikke spesielt mye).

Siste fra forsiden