– World of Darkness er mørkt og sexy

Frisk info

En reise i en helt spesiell verden, signert skaperne av EVE Online.

I starten av 2009 ble det avslørt at EVE Online-utvikler CCP jobbet med World of Darkness. Dette er et massivt flerspillerspill lagt til White Wolfs rollespillunivers ved samme navn. Sist gang vi så noe til White Wolfs vampyrverden var i Vampire: The Masquerade – Bloodlines, et stort enspillerrollespill fra nå nedlagte Troika Games.

Sniktfoto av teaser.

Nå har vi fått se litt mer av spillet, etter at bilder ble lekket fra The Grand Masquerade- samlingen i helgen. Filmen (se videovindu), viser et skikkelig vampyrinfisert bylandskap som får følge av en noe alvorstynget kvinnelig fortellerstemme.

Den islandske utgiveren har kommet med en respons til lekkasjen, via Eurogamer.

– Spillet er mørkt og sexy. Det er under utvikling, men jeg har ikke noen øvrig kommentar til statusen på prosjektet – bortsett fra at jeg har spilt det, sier CCPs Torfi Frans Olafsson

Det er ikke kjent når World of Darkness kommer ut, men det har tidligere blitt snakket om som et femårsprosjekt. Det er ventet at vi får enda mer info under EVE Fanfest 2011, som finner sted på Island 24.-26. mars neste år.

Timingen for et vampyrspill er i hvert fall meget god, blodsugerne har fått en skikkelig oppsving gjennom både bøker, TV-serier og filmer de siste årene.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden