Frogster kunngjør Star Wolves 2

Den tyske utgiveren Frogster Interactive Pictures har kunngjort at kultklassikeren Star Wolves får en etterfølger. Men kommer den til Norge?

Frogster Interactive Pictures er en av mange tyske spillutgivere som konsentrerer seg helt og holdent om å gi ut spill i den tysktalende delen av verden. Nå har de kunngjort at det taktiske rollespillet Star Wolves får en etterfølger, men om denne blir å finne i norske butikker gjenstår å se.

I følge den korte nyhetsartikkelen på Frogster sitt nettsted, videreutvikler de russiske utviklerne i Xbox Software konseptet mange av oss falt for i Star Wolves, med en rekke nye funksjoner. Frogster forteller også at feedback fra tyske gamere skal ha vært svært viktig for utviklerne under produksjonen av etterfølgeren.

Frogster har også lansert et par skjermbilder fra Star Wolves 2, og en rask studie av disse viser at spillet ikke kommer med særlig mange nyheter i forhold til brukergrensesnittet og grafikken. Lanseringen av Star Wolves 2 er satt til første kvartal neste år.

Forgjengeren ble utgitt av Excalibur Publishing her til lands, og kan fortsatt kjøpes direkte fra dem. I vår omtale stakk spillet av med karakteren åtte. På tross av gode karakterer ble spillet aldri noen suksess, verken i Norge eller i Storbritannia (og det ble heller aldri lansert på den andre siden av Atlanterhavet).

Siste fra forsiden