Frustrerte Fruer blir spill

Romantikk, intriger, sjalusi og skandaler er noe av det vi får servert i spillversjonen av Frustrerte Fruer.

Buena Vista Games kunngjorde på fredag at de planlegger å gi ut et spill basert på den populære TV-serien Frustrerte Fruer. Spillet gir deg rollen som en ny kvinne i nabolaget, og lar deg oppleve dramaet, sladderen og intrigene vi kjenner fra serien på nært hold.

Det fortelles ikke spesielt mye om hva vi kan forvente av gameplayet, men spillet beskrives som en livsstilssimulasjon, noe som etter alt å dømme betyr at det minner litt om The Sims. I følge ABC Entertainment og Touchstone Television, gir det nye spillet folk en mulighet til å knytte tettere bånd til serien og figurene.

Desperate Houswives (som spillet og serien heter på engelsk) utvikles av Liquid Entertainment, som tydeligvis har sett seg lei av drager og trollmenn. Studioet har tidligere stått for spill som kjente strategispill som Dragonshard og Battle Realms.

Det nye PC-spillet er forresten bare et av mange Frustrerte Fruer-produkter på gang. Pressemeldingen nevner en parfyme (for de mest desperate?), et brettspill, en kleskolleksjon, ringetoner og en kokebok.

Siste fra forsiden