Full Auto 2 til PSP

Det destruktive racingspillet Full Auto 2 får en PSP-versjon.

Sega har kunngjort at det eksplosive bilspillet Full Auto 2: Battlelines kommer til PSP. Den bærbare versjonen av spillet kommer med nytt og eksklusivt innhold, slik som en ny enspillerhistorie med 56 løp, 15 nye biler, en rekke flerspiller- og arenamoduser og en haug med nye våpen.

Full Auto 2 leverer eksplosiv racing hvor pansrede biler utstyrt med dødelige våpen konkurrerer i ødeleggbare spillmiljøer. Ved hjelp av våpnene kan du lage nye veier gjennom miljøene eller sperre allerede eksisterende veier med skrap, slik at du hindrer motstanderne i å komme frem.

Sega forteller at PSP nå er klar for den actionfylte opplevelsen Full Auto 2: Battlelines vil levere. PSP-versjonen kommer med den samme "unwreck"-muligheten som Full Auto 2 på PS3, hvor du kan spole tilbake tiden om du krasjer, slik at du får en ny sjanse til å unngå å gjøre bilen din til totalvrak.

PSP-versjonen av Full Auto 2 kommer til neste år. PS3-versjonen lanseres samtidig med konsollen i Nord-Amerika, så det tar nok ikke lang tid før vi finner ut om den er bedre enn forgjengeren til Xbox 360, som stort sett fikk grei kritikk, men som ikke huskes som noe direkte storspill.

Siste fra forsiden