Full Spectrum Warrior får etterfølger

THQ har akkurat røpet de første detaljene om Full Spectrum Warrior: Ten Hammers, etterfølgeren til Pandemic Studios sitt vellykkede Full Spectrum Warrior.

Den nykunngjorte etterfølgeren kommer til PC, PS2 og Xbox, og THQ forteller at den bygger videre på det relativt unike gameplayet vi opplevde i originalen. I tillegg integrerer det et helt nytt flerspillersystem, og introduserer spillerkontrollerte koalisjonsstyrker, kjøretøy og nye egenskaper for soldaten din og forbedret kunstig intelligens.

Spillet gir deg rollen som lederen for flere grupper med soldater, og det blir din jobb å guide dem gjennom svært ugjestmilde miljøer fulle av fiender. Dette gjør du ved hjelp av et intuitivt og unikt kontrollsystem som tillater deg å lede gruppene dine i sanntid.

THQ forventer at Full Spectrum Warrior: Ten Hammers skal lanseres samtidig på alle tre plattformer, og lanseringen er for øyeblikket satt til vinteren. Pandemic-sjefen Andrew Goldman forteller at utviklerne er stolte av forbedringene i den nye versjonen, og trekker spesielt frem de nye snikskytterenhetene, innendørselementene og spillerkontrollerte kjøretøyene som nye elementer de er spesielt fornøyd med.

Flere detaljer vil bli offentliggjort på E3-messen som finner sted om cirka to uker.

Siste fra forsiden