Full Spectrum Warrior: Ten Hammers

Her er en demo av Full Spectrum Warrior: Ten Hammers, etterfølgeren til Pandemic Studios sitt innovative taktiske actionspill Full Spectrum Warrior.

I Full Spectrum Warrior: Ten Hammers må du lede flere grupper soldater gjennom en serie fiendtlige miljøer. Dette gjør du ved hjelp av en videreutvikling av originalens intuitive og unike kontrollsystem, som gir deg full kontroll over gruppene dine i sanntid. THQ forteller at vi får tolv oppdrag med intens kamp, hvor du må bruke autentisk kamptaktikk for å overleve.

Spillet beskrives som en innovativ sjangerblanding som kombinerer gruppebasert kamp med taktisk action i sanntid, og THQ mener det leverer det mest autentiske og realistiske bildet av infanterikamp noensinne. Forgjengeren var basert på treningsprogramvare for den amerikanske hæren, noe som absolutt lover godt for realismen i spillet.

I tillegg til å bygge videre på gameplayet fra originalen integrerer Ten Hammers et helt nytt flerspillersystem, og introduserer spillerkontrollerte koalisjonsstyrker, kjøretøy (som Bradley og Humvee) og nye egenskaper for soldaten din og forbedret kunstig intelligens. I tillegg loves nye snikskytterenheter og innendørselementer.

Demoen inneholder en introduksjonsfilm som sømløst går over i spillets første oppdrag, hvor du blant annet får lære kontrollene å kjenne. Installasjonsfilen er på 416 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden