Funcom og EA samarbeider

The Secret World får drahjelp fra gigantutgiver.

Norske Funcom har sikret seg en samarbeidsavtale med EA Partners, som sørger for at EA og Funcom vil jobbe sammen for å gi ut det kommende MMO-spillet The Secret World på verdensbasis.

Handlingen i The Secret World foregår i en alternativ versjon av vår egen verden, hvor myter og eventyr er virkelige. Du vil du få muligheten til å bli med i et av tre hemmelige fellesskap, og reise rundt verden for å kjempe om makten.

The Secret World.

Du får blant annet besøke steder som Egypt, New England, London, New York og Seoul, hvor mytiske monstre venter på deg.

– Vi synes det er svært spennende å jobbe med det som utvilsomt er det siste tiårets ledende spillutgiver, og denne avtalen er også et bevis på at utviklerteamet vårt har gjort en fantastisk jobb på spillet, sier Funcom-sjef Trond Arne Aas i en pressemelding.

EA Partners-sjef David DeMartini forteller på sin side at selskapet er glad for å jobbe med Funcom, som de ser på en av de ledende utviklerne av massive flerspillerspill. EA Partners distribuerer spill for en rekke store navn i industrien, inkludert Valve.

Vi tok en titt på The Secret World i fjor, og synes det virket svært interessant. Spillet har ikke fått noen utgivelsesdato enda.

Siste fra forsiden