Dune: Awakening

Funcom slapp en rekke detaljer om Dune: Awakening

Se den nyeste videoen om nettrollespillet.

PC Gaming Show 2023 rundet av programmet med en lengre kikk på Dune: Awakening. Funcoms nettrollespill med overlevelseselementer fikk 13 minutter med scenetid, i en video som du kan se over.

Bygge, bygge.
Funcom

Kreativ sjef Joel Bylos og spillsjef Viljar Sommerbakk tok oss med gjennom mange av tingene spillere får oppleve i Dune: Awakening. Det går mye i hva man kan forvente fra et Dune-spill, med sandstormer, gigantiske sandormer og spice.

Spillere begynner som en fattig gaterotte og må jobbe seg oppover. Tidlig i spillet trenger man kun passe på seg selv, ved for eksempel å sørge for at man har nok vann. Etter hvert som du bygger opp basen din trengs det riktignok langt flere ressurser, så makt og penger gjør ikke nødvendigvis livet enklere.

Ved siden av overlevelse byr Dune: Awakening på en rekke forskjellige kampsystemer. Man kan slåss med skytevåpen og håndvåpen eller med kjøretøy og fly.

En lanseringsdato for Dune: Awakening er fortsatt ikke klar. Funcom pusler dog med betatesting, og interesserte spillere kan melde seg via spillets nettsider.

Les alle nyhetene om spillene som vises i sommer »

Siste fra forsiden