Fury legges ned

MMO-spill ved veis ende

Auran har ikke klart å redde MMO-spillet Fury, tross iherdige forsøk.

Den australske utvikleren Auran Developments har slitt kraftig med økonomien, og i desember måtte de si opp sine ansatte. Selskapet har lenge jobbet med å finne en løsning som kunne sikre videre drift av MMO-spillet deres, Fury, men nå har de sluppet opp for tid.

Fury-spillere går mot mørkere tider.

På spillets offisielle nettsted har selskapets sjef derfor måttet kunngjøre at de kommer til å stenge serverne innen 48 timer. Kunngjøringen ble postet i går, så om du spiller Fury selv er det fortsatt litt tid til å gå online og si farvel til bekjente.

Auran-sjefen brukte også anledningen til å takke alle spillerne, og utviklerteamet som hadde jobbet hardt med spillet. Han fortsetter:

– Som jeg har sagt mange ganger tidligere må vi være mye bedre enn konkurrentene for å ha en sjanse til å overleve. Vi gav spillet alt vi hadde, men historien har nå bedømt at det fortsatt ikke var godt nok.

Utenom Fury, er Auran mest kjent for Trainz-serien. Auran Games (som eier Auran Developments) driver fortsatt utgivervirksomhet og distribusjon i Australia, og har i tillegg ansatt tre utviklere fra Auran Developments, for å holde liv i Trainz.

Siste fra forsiden