Futuremark kunngjør Shattered Horizon

Skytespill fra finsk grafikkekspert

Folkene bak 3Dmark-serien har kunngjort sitt første spill.

Shattered Horizon er et flerspillerfokusert skytespill for PC, hvor handlingen foregår på ulike romplattformer og asteroider i bane rundt jordkloden. Her er det ingen tyngdekraft, og spillerne får fullstendig bevegelsesfrihet.

Kaldt og mørkt i rommet.

Spillet foregår etter at en månebase har blitt ødelagt, og en massiv eksplosjon har ført til at millioner av tonn med vrakgods har blitt slynget ut i bane rundt jorden. De overlevende kjemper nå en desperat kamp om de knappe ressursene som er igjen.

Futuremark skryter av et gameplay som tilbyr taktiske muligheter vi ikke ville kunne få i normale omgivelser hvor tyngdekraften begrenser bevegelsesfriheten.

Spillet skal komme med enkle og intuitive kontroll slik at spillerne får utnytte seg av mulighetene i de spesielle omgivelsene. Jukka Mäkinen, som er sjef hos den finske grafikkeksperten Futuremarks spillstudio, forteller:

– Vi synes det er veldig spennende å kunne avdekke de første detaljene om Shattered Horizon. Tilhengere av 3Dmark har bedt oss om å lage spill i mange år, og vi jobber hardt med å lage noe som både er nytt og veldig, veldig moro.

Shattered Horizons blir optimalisert for PhysX og prosessorer med flere kjerner. Spillet kommer kun til PC, og mer informasjon finner du på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden