Futuristisk anime-action til PC

Den tyske utvikleren Pixelcage jobber med et anime-inspirert romspill som blander førstepersons skytespill med romskipkamp.

Dark Matter: The Baryon Project (midlertidig tittel) beskrives som en science-fiction actionthriller i anime-stil. Spillet følger i Mace Griffin sine fotspor og blander førstepersons skytespill med gameplayet fra klassiske romskipspill. I tillegg låner det litt fra rollespill, noe som betyr at du kan forbedre evnene til karakteren din etter som du får erfaring, samtidig som du kan plukke med deg og bruke nyttige gjenstander i spillverdenen.

Spillet kommer med en ikke-lineær historie som fokuserer på komplekse karakterer, og gameplayet beskrives som svært raskt. For å sikre at spillet får et filmatisk preg vil du oppleve en rekke skriptede sekvenser, som er utviklet i samarbeid med en profesjonell filmregissør. Ute i rommet vil du komme over enorme romskip og romstasjoner, som er opp mot hundre kilometer lange.

Grafikkmotoren klarer å tegne over en million polygoner per bilde, og kommer med flere nye spesialeffekter, som for eksempel karakterer som forandrer form dynamisk og i sanntid ("morphing"). Utviklerne skryter også av en imponerende fysikkmotor i stil med den vi har sett i Half-Life 2-videoene.

Dark Matter vil komme med en rekke muligheter for flerspiller, over LAN og nettet, og utviklerne planlegger å legge inn kooperativt modus. Noen utgivelsesdato er ikke kjent enda.

Siste fra forsiden