Futuristisk lagkamp i Extinction

Cinematic Games har kommet med en kort kunngjørelse av deres første spill, Extinction. Dette er et taktisk flerspillerskytespill som foregår i en fremtid hvor romvesener nesten har klart å ta livet av alt som finnes av mennesker.

Etter at en invaderende hær bestående av onde romvesener har utryddet det meste av menneskeheten har de siste overlevende lenge jobbet i hemmelighet for å bygge opp en motstandshær. Denne motstandshæren er menneskehetens siste håp, og nå begynner snart det siste og avgjørende slaget. Vil jordboerne bli kvitt de uvennlige besøkende fra det ytre rom, eller vil den siste rest av motstand knuses, slik romvesene har knust alt annet av motstand?

Spillet inneholder flere karakterklasser, kraftige våpen og en haug av futuristiske, pansrede kjøretøy. Kampene, som kan inneholde opp til 32 spillere samtidig, vil blant annet foregå i ødelagte ruinområder, jungler og i de øde islandskapene i polarområdene. I følge utviklerne skal slagmarkene være interaktive og inneholde en del overraskelser, men noe mer vil de ikke ut med.

Dette er alt det nyoppstartede selskapet Cinematic Games har fortalt om Extinction, men vi antar det ikke er særlig lenge til vi får mer informasjon om spillet.

Siste fra forsiden